«آخرین فرصت»؛ روایت شهید گمنامی که شاخص بود
تهران- ایرنا- نویسنده کتاب “آخرین فرصت” که از علی کسای به عنوان یک شهید یاد می شود که علی رغم داشتن شاخص ، یک شهید ناشناس است که کمتر از او نامگذاری شده است.
سمیرا اکبری رهبر عالی انقلاب به زودی در مصاحبه با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، با اشاره به چگونگی آشنایی با زندگی نامه شهید ، در کتاب خود “آخرین فرصت” رونمایی خواهد شد. علی کسای وی گفت: در ابتدا ، شهید Kasai به عنوان یک شهید برجسته برای جمع آوری خاطرات این شهید معرفی شد و این کار به خدمتکار من واگذار شد ، اما در مقدمه کلی فهمیدم که با یک شهید ناشناس روبرو هستیم.
وی افزود: موسسه انتشارات فرهنگ شهادت این فعالیت در شیراز فعالیت های بسیاری دارد و فعالان این موسسه ، ضمن ملاقات با خانواده های شهدا ، خاطرات خانواده های خود را ثبت می کنند و من ساکن شیراز هستم. یک روز سید رزا موتاوالی جانباز شیمیایی و یکی از دانش آموزان شهید کلاس Nahj Al -Balagha Kasai از من خواست که شرح حال این شهید را بنویسم.
سمیرا اکبری ، نویسنده آخرین فرصت
نویسنده افزود: شهید Kasai هم مدرس و هم مفسران Nahj Al -Balagha بود و بسیاری از خطبه ها ، نامه ها و سخنان Nahj Al -Balagha را حفظ می کرد. اگرچه او در شیراز زندگی می کرد ، اما در اواخر دهه ۱۹۸۰ ادبیات عربی در دانشگاه فردووی مشهاد تحصیل کرد و در همان زمان در حوزه مشهاد علوم دینی را تحصیل کرد.
وی ادامه داد: پس از جمع آوری خاطرات شهید Kasai ، تصمیم گرفتم خاطرات خانوادگی داشته باشم rafat qaflan kuhi همسر شهید به عنوان اصلی ترین اعتماد به خاطرات باشید. اگرچه خاطرات مردم دوست دارند محمود کاسای برادر شهید یا احمد فاطمی وت ابراهیم کالامی دوستان و همکاران شهید در کتاب استفاده می شوند.
اکبری از بهترین خاطره همسر شهید در این کتاب گفت: شاید به یاد ماندنی ترین خاطره ای که از همسر شهید دارم خواندن خطبه شهید توسط امام خمینی و حس همسر شهید در این جلسه بود. او امام و مکالمات را که بین امام و او رد و بدل شده بود ، انجام داد و آخرین بار آن را که من در کتاب آورده ام ، انجام داد.
وی همچنین زمان بندی شهید Kasai را به عنوان بهترین نقطه کتاب برای مخاطبان توصیف کرد و گفت: شهید کازای نسبت به زندگی خود بسیار حساس بود و از فرصت ها بیشترین استفاده را می کرد. اگر امروز در مورد مدیریت زمان صحبت کنیم ، این شهید در آن زمان ، حتی وقتی که او در صف نانوایی یا خرید کالاهای کوپنیک بود ، همیشه یک دفتر و یک قرآن اتوماتیک یا یک قرآن کوچک و یک نهج البلاغا در آن داشت جیب او و از این زمان ها استفاده کرد و به دلیل اینکه او یک کارمند سیاسی ارتش بود ، از وقت خود برای توسعه درس های خود و تولید محتوا و ایده های تبلیغاتی استفاده کرد.
وی افزود: “کاسی در همان روز عید ال الدیر در منطقه سومر عید اللهدیر برای تبلیغات و گفتار با سنگرهای که به گلو او برخورد کرد و به شهادت رسید ، بود.
به گفته ایرنا ، کتاب “آخرین فرصت” با روایات مستند و جذاب در مورد موضوعاتی مانند ارزشهای دفاعی مقدس ، عرفانی ، معرفتی ، سیاسی ، سیاسی و شهید علی کسای در طول عشق و ایمان این شهید با او سروکار دارد. همسر
شهید علی کسای یک جوان انقلابی و یک مربی آموزش سیاسی و مذهبی است که در ۵ دسامبر در شیراز متولد شد. در هشت سالگی ، آنها با خطبه ازدواج خود توسط امام خمینی (RA) ازدواج کردند و مراسم عروسی ساده آنها بر روی عید برگزار شد آل -غدیر. علی که زندگی خود را وقف تدریس کرد ، تفسیر قرآن و نهج الباگا و آرزوهای انقلاب اسلامی ، در روز عروسی خود دعا کرد تا خداوند شهادت خود را بر عید اللهدیر بسازد.
همچنین به عنوان تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ ایران -عرب در نظر گرفته می شود ، که در قالب یک رمان جذاب برای موضوعاتی از قبیل صمیمیت و ساده سازی ، احترام به والدین ، عشق به همسر و کودک ، صبر و خودآزمایی ، عفت و عدالت ، عفاف و هایا ، ایثار و شهادت پرداخت می شود.
کتاب “آخرین فرصت” توسط انتشارات انتشارات آستان کودس رازاوی در ۲ صفحه در سال ۲ منتشر شده است. این کتاب علاوه بر مرور خاطرات زندگی و جنگ شهید کسای ، همچنین می تواند تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ ایران -عراق ، که یک رمان جذاب است. صمیمیت و سادگی ، احترام به والدین ، عشق به همسر و فرزند ، صبر و خودآگاهی ، توجه به عدالت ، عفاف و فداکاری و شهادت زیبا و هنری است.
منبع : خبرگزاری ایرنا