دستورالعمل مقاومسازی در مکانهای در معرض فرونشست تدوین میشود
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – غزال ره ، رئیس جاده ، مسکن و مرکز تحقیقات توسعه شهری ، امروز ، ۳ مه ، در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در مورد برنامه های مرکز برای کاهش خطرات فرونشست ، گفت: اکثر اقدامات موجود در این بخش مربوط به وزارت انرژی و وزارت کشاورزی است ، بخشی از این راه حل ها که باعث می شود این برنامه ها در کشور باشد ، برنامه های جامع در کشور است
رئیس جاده ، مسکن و مرکز تحقیقات توسعه شهری بر جهت آب سطحی به سفره ها برای کاهش میزان فرونشست زمین تأکید کرد و افزود: ضمن کاهش مصرف آب در ساختمانها ، مصرف آب در فرآیند ساخت کاهش می یابد.
به گفته وی ، کاهش مصرف آب در ساخت و ساز به عنوان راهی برای کاهش فرونشست زمین با صنعتی شدن و استفاده از روشهای خشک در ساخت و ساز حاصل می شود. بنابراین با استفاده از دانش معماری می توانیم مصرف آب در ساختمانها را کاهش دهیم.
راهب ادامه داد: مسئله دیگر فرونشست است که در این مرکز انجام می شود به طوری که ساخت و ساز در اراضی و اراضی که در معرض فرونشست قرار دارند.
وی تأکید کرد: راه حل دیگر ساخت مجدد ساخت و ساز در مکانهایی است که در معرض فرونشست قرار دارند و ما دستورالعمل هایی را در دست انجام داریم.
به گفته رئیس مرکز جاده ها ، مسکن و توسعه شهری ، در حال حاضر کمتر از ۵ ٪ از ساخت و سازهای صنعتی در برنامه هفتم به ۵ ٪ رسیده است.
وی افزود: “سال گذشته ، ما ۳ فناوری را تصویب کرده ایم و تاکنون ۵ فناوری را تأیید کرده ایم.”
وی با اشاره به موضوع انتقال آب دریا به شهرهایی مانند تهران که در معرض خطر فرونشست هستند ، گفت: “این موضوع همیشه به عنوان یکی از راه حل ها ذکر شده است و در حال بررسی آژانس حفاظت از محیط زیست است.”
این راهب همچنین به مسئله اختلال در انرژی اشاره کرد و افزود: در زمینه برنامه ریزی شهری ، برنامه های جامع باید با نگاهی به مصرف انرژی و سازگاری با بوم تشکیل شود. نوع منطقه بندی قطعات و بلوک های شهری نیز باید در نظر گرفته شود.
این مقام خاطرنشان کرد: در زمینه معماری ، مسئله مقررات ملی ساختمان و طرح های مبتنی بر بوم مؤثر خواهد بود و به طور کلی مکانیسم اجرای مقررات ساختمانی ملی باید طراحی و تدوین شود.
منبع: وزارت جاده ها و توسعه شهری