تسهیل ورود شرکتهای نوپا و کوچک به بخش هوایی
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – جلسه مشترک رئیس اداره هواپیمایی کشوری و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی برای هماهنگی اجرای نمایشگاه دوم هواپیمایی Payam برگزار شد.
در این جلسه ، معاون وزیر امور خارجه و توسعه شهری و رئیس اداره هواپیمایی کشوری ، با توصیف چهار ستون اصلی توسعه صنعت حمل و نقل هوایی ، از جمله “ناوگان” ، “فرودگاه” ، “صنایع پشتیبانی” و “منابع انسانی تخصصی” ، تأکید کرد که این صنعت بدون مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و سرمایه گذاران بخش خصوصی شکوفا می شود.
وی افزود: اگرچه صنعت فرودگاه یکی از ستون های حیاتی حمل و نقل هوایی است ، اما تاکنون در نمایشگاه های تخصصی در کشور ، این منطقه کمتر مورد توجه قرار گرفته است و فعالان این بخش فرصت کافی برای معرفی ظرفیت ها و قابلیت های خود ندارند.
رئیس اداره هواپیمایی کشوری گفت: “تمرکز دوره دوم این نمایشگاه بر توسعه متعادل بخش های مختلف صنعت هوافضا متمرکز بر توسعه ناوگان ، فرودگاه ها ، صنایع پشتیبان ، آموزش نیروی انسانی و تسهیل ورود استارتاپ ها خواهد بود.”
پورفارزان اظهار داشت که نمایشگاه پیام به گونه ای طراحی شده است که از طریق نمایشی کاملاً تظاهرات و تفریحی عبور می کند و اظهار داشت: در این رویداد ، تأکید بر محتوای تخصصی ، ایجاد یک بستر واقعی برای فعالان صنعت و معرفی فرصت های همکاری اهداف اصلی است.
وی همچنین به برنامه ریزی برای معرفی ظرفیت های گردشگری هوایی و حضور بادکنک های تفریحی در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: توسعه صنعت هوافضا غیرنظامی یکی از مأموریت های مهم سازمان هواپیمایی کشوری است و حضور مجتمع های تفریحی و گردشگری می تواند نقش مهمی در این مسیر داشته باشد.
در حاشیه نمایشگاه ، مجموعه ای از جلسات و برنامه های تلویزیونی برای معرفی بسته های سرمایه گذاری برگزار می شود که از اواسط ماه مه آغاز می شود و تا اکتبر ادامه خواهد یافت.
وی با تأکید بر نقش مردم در توسعه صنعت هوایی ، وی افزود: “رهبر عالی انقلاب طی پنج سال گذشته بر اهمیت مشارکت مردم در سرمایه گذاری ، اشتغال و تولید تأکید کرده است و نمایشگاه پیام در تلاش است تا با رویکرد امیدوار کننده و مشارکتی ، فضای واقعی را برای این دیدگاه فراهم کند.”
رئیس اداره هواپیمایی کشوری همچنین به ظرفیت صنعت هوایی در مواجهه با بحران های زیست محیطی اشاره کرد و گفت که فعالیت شرکت های خصوصی در زمینه لقاح ابری می تواند یکی از مؤثرترین راه های مقابله با بحران کم آبی کشور باشد و پیام پایه خوبی برای معرفی این قابلیت ها خواهد بود.
منبع: خطوط هوایی