سیاست

ایران و عربستان دو قدرت ژئوپلیتیک منطقه/ریاض در تحولات منطقه، همگام با تهران حرکت می‌کند

حسین کانی محمدام روز جمعه در ارزیابی خود از وزیر دفاع سعودی ، خالد بن سلمان به ایران گفت: “بازدید دو نفره توسط وزیر دفاع سعودی به تهران ، که شامل متخصصان در زمینه مسائل در ایران و عربستان سعودی است.”

وی گفت: این سفر با توجه به موقعیت شاهزاده خالد بن سلمان ، برادر محمد بن سلمان و یکی از چهره های مهم در تصمیمات نظامی خانواده سعودی بسیار مهم است و افزود: جلسات وزیر دفاع سعودی با رهبر عالی انقلاب ، رئیس جمهور و سایر مقامات ایرانیا در این منطقه هستند.

ریاض به دنبال پیگیری و اجرای مفاد توافق نامه با تهران است

این فعال سیاسی محافظه کار گفت که سفر وزیر دفاع سعودی از ایران این پیام را بیان می کند که ریاض ، به دنبال واسطه گری چین در روابط و سوء تفاهم ها ، به دنبال پیگیری و اجرای مقررات توافق نامه ها با تهران ، گفت: “در همان زمان ، این سفر منعکس کننده نگرانی های ایالات متحده است.

عزم عربستان سعودی برای همکاری با جمهوری اسلامی در مورد مسائل منطقه ای و تعمیق روابط دو جانبه

Kanani Moghaddam گفت: “با توجه به نقش مؤثر ایران در تحولات منطقه غرب آسیا ، این سفر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و عزم عربستان سعودی را برای همکاری با جمهوری اسلامی در مورد مسائل منطقه ای نشان می دهد.” همچنین ، ریاض اطمینان می دهد که از قلمرو آن هرگز توسط مخالفان و دشمنان ایرانی برای ایجاد ناامنی و تهدید علیه ایران استفاده نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق ، نگرانی های دیگری در مورد مسائل فلسطین و حوادث غزه که به هماهنگی بین ایران و عربستان سعودی نیاز داشتند ، مطرح شد و بر این هماهنگی تأکید کرد.

ایران و عربستان سعودی دو قدرت ژئوپلیتیکی را در منطقه/ریاض در منطقه ، مطابق با تهران حرکت می دهند

عربستان سعودی در تحولات و آینده منطقه به همراه جمهوری اسلامی ایران در حال حرکت است

معاون رئیس مجلس احزاب ، با تأکید بر این که پیام اصلی بازدید وزیر دفاع سعودی از تهران به نظر می رسد روابط دو جانبه تهران و ریاض را در مورد تحولات منطقه ، به ویژه مذاکرات احتمالی بین ایرن و ایالات متحده ، عمیق تر می کند ، و افزود که عربستان سعودی در کنار هم در حال حرکت با آینده منطقه است.

وی در ارزیابی خود از مأموریت وزیر دفاع عربستان سعودی مبنی بر ایجاد روابط بین تهران و ریاض به بالاترین سطح و تأثیر تأثیر روابط این دو کشور بر صلح و امنیت و رسیدن به نظم جدید منطقه ای ، وی گفت: ایران و عربستان سعودی ، به عنوان قدرتهای ژئوپلیتیکی منطقه ای ، بسیاری از منافع مشترک و مسائل دارند.

اتحاد ایران و عربستان سعودی مطابق با همکاری مشترک و رویارویی با تهدیدهای رژیم صهیونیستی است

این فعال سیاسی محافظه کار گفت: همکاری ایران -ساود در موضوعات منطقه ای ، به ویژه در زمینه اقتصاد نفت ، می تواند به ثبات و سود منطقه کمک کند تا تنش ها و همکاری های مشترک با تهدیدها ، از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی را کاهش دهد.

کنعانیا مغادام تأکید کرد که عربستان سعودی آگاه است که یمن ، به عنوان یکی از مهمترین کشورها در خط مقدم جبهه مقاومت ، توسط ایالات متحده مورد حمله قرار می گیرد و در عین حال متحدین جمهوری اسلامی است و می گوید: “بنابراین همراه با سیاست های جبهه مقاومت می تواند به امنیت سعودی کمک کند.” ایران با توجه به تأثیر و تأثیر خود در جبهه مقاومت ، می تواند با همکاری عربستان سعودی بخش مهمی از موضوعاتی را که باعث ناامنی یا تهدید برای یک نقطه مطلوب می شوند ، به ارمغان بیاورد.

وی با اشاره به انتقاد وزیر دفاع سعودی از جنایات رژیم صهیونیستی در بازدیدهای وی در تهران ، گفت: در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی و ادامه نسل کشی کشور فلسطین ، باید گفت که فلسطین بخشی جدایی ناپذیر از کشورهای عرب و اسلامی است.

ایران و عربستان سعودی دو قدرت ژئوپلیتیکی را در منطقه/ریاض در منطقه ، مطابق با تهران حرکت می دهند

پایبندی عمیق ایران به حقوق فلسطین

معاون رئیس جمهور مجلس احزاب گفت: “از این نظر ، ایران نشان داده است که در حمایت از مردم فلسطین ، صرف نظر از مسائل مذهبی ، سخت کار می کند و حتی در معرض تهدیدها قرار می گیرد.” این موضع نشان دهنده پیروی عمیق ایران به حمایت از حقوق فلسطین و ظلم و ستم است.

کانی مغادام خاطرنشان کرد: از طرف دیگر ، عربستان سعودی ، به عنوان یکی از کشورهای اسلامی که خود را خدمتگزار می داند ، نگران این واقعیت است که پایان دادن به مسئله فلسطین می تواند به امنیت و ثبات منطقه کمک کند.

همکاری بین ایران و عربستان سعودی حل مسئله فلسطین را تسهیل می کند

وی گفت: عربستان سعودی می داند که ایران یکی از قدرتمندترین و مؤثرترین کشورهایی است که در مقابله با تهدیدهای صهیونیستی و همکاری با ایران می تواند حل مسئله فلسطین را تسهیل کند.

“فعال سیاسی بنیادگرای گفت:” به طور کلی ، مطابق با منافع و نگرانی های مشترک بین ایران و عربستان در مورد مسئله فلسطین ، می تواند فرصت ها و مسیرهای جدیدی را برای همکاری های منطقه ای فراهم کند تا منافع استراتژیک ملل منطقه در برابر تهدیدهای مشترک حفظ و تقویت شود. “

به گفته ایرنا ، خالد بن سلمان ، وزیر دفاع سعودی ، پیام پادشاه آیت الله علی خمنی ، رهبر عالی انقلاب اسلامی را ارائه داد ، عصر پنجشنبه گذشته.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کرد: “ما معتقدیم که رابطه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای هر دو کشور مفید خواهد بود و دو کشور می توانند یکدیگر را تکمیل کنند.”

پس از این جلسه ، سید مهداد سیدید ، مدیر دفتر روابط عمومی رهبر عالی ، در جلسه‌ای با رهبر عالی انقلاب برای گسترش سفر خود به ایران نوشت ، و برخی از آنها ، مانند رژیم صهیونیستی ، گفتند که آنها با گسترش روابط اسلامی مخالف هستند.

سید مهدی گفت: رهبر عالی انقلاب همچنین بر لزوم غلبه بر این انگیزه های خصمانه تأکید کرد و گفت که ما آماده هستیم.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا