استاندار:ساخت ۶۰۰ مدرسه در یکسال با اعتبارات دولتی امکانپذیر نیست؛ خیران فارس سرآمد هستند
به گفته خبرنگار IRNA ، حسین علی امیری روز جمعه در خشت در شهر جدید صدرا گفت: “این خاک رس فقط آغاز یک عملیات ساختمانی نیست بلکه آغاز یک رویداد است ؛ رویدادی که مبتنی بر عدالت آموزشی است و با ایجاد فضاهای آموزشی آغاز می شود.
وی افزود: دانش آموزان آینده این کشور از سیستم آموزش و پرورش عبور می کنند و آینده کشور توسط این محصولات آموزشی ، دانشگاه ها و جامعه ساخته شده است. “
فرماندار فارس ادامه داد: امروز جهان با جامعه دهه های گذشته متفاوت است که کودکان به دنبال کشاورزی ، صنعت ، استاد و سیستم دانشجویی یا پدر بودند ، امروز ، با توجه به پیچیدگی هایی که جامعه ماشین به ما تحمیل کرده است ، حتی کسی که می خواهد کشاورزی و صنعت را دنبال کند.
امیری با اشاره به آغاز آموزش و فناوری از مدارس ، گفت: “این وضعیت اهمیت سیستم آموزش را بسیار بیشتر از پنج سال گذشته و آینده کشور از طریق سیستم آموزش این کشور ایجاد کرده است.”
وی گفت: “این به تجهیزات نیاز دارد که یکی از آنها باشد.”
فرماندار فارس اذعان کرد: در بعضی از مناطق استان فارس ، مدارس سنگی ، سایبان ها و ناامنی وجود دارد که والدین گاهی اوقات برای ناامنی در مدرسه می نشینند.
امیری گفت ساختمان مدرسه یک کار اساسی و زیرساختی است که بر اساس تشخیص صحیح رئیس جمهور آغاز می شود و به سایر موضوعات آموزش می رسد. این یک رویداد مهم است که یک فرهنگ را بیان می کند.
عدالت آموزشی مبانی سیستم جمهوری اسلامی است
فرماندار فارس ادامه داد: “پذیرفته نشده است که افرادی که در آزمون ورودی قرار می گیرند و در دانشگاه ها پذیرفته می شوند ، فقط از مدارس خاص هستند و این با سیستم عدالت آموزشی ما مغایرت دارد.”
وی افزود: یکی از بنیادهای جمهوری اسلامی ایران عدالت است و عدالت آموزشی یکی از مهمترین موضوعاتی است که در این زمینه مورد توجه قرار می گیرد.
امیری خاطرنشان کرد: رئیس جمهور عدالت آموزشی را به درستی هدف قرار داده است ، و خاطرنشان کرد: رهبر عالی انقلاب همیشه سیستم آموزش و پرورش را داشته است و ما امیدواریم که این هدف در فارس حاصل شود.
فرماندار فارس گفت: ساخت بیش از ۵ مدرسه با بیش از ۳۰۰۰ کلاس درس نه تنها با اعتبار دولت امکان پذیر است و اعتبار دولت برای این طرح جزئی است.
وی ادامه داد: مردم فارس همیشه به خوبی شناخته شده و مشهور بوده اند ، و نیکوکاران ساخت مدرسه تشویق کننده و امید به آموزش جنبش عدالت آموزشی در این استان هستند.
امیری اضافه کرد: سایر نهادها و آژانس هایی مانند بنیاد MOSSASAFAN ، بنیاد ALAVI ، آستان کوود نیز در این زمینه کار می کنند.
فرماندار فارس گفت: “همانطور که تجربه اثبات شده است ، مردم به آموزش فرزندان و آینده خود کمک می کنند و اگر اهمیت این طرح ترویج و آگاه شود ، مردم در این امر شرکت می کنند.”
سفر ۶۰۰۰ دانشمند آمور صدرا برای تحصیل در شیراز پذیرفته نشده است
امیری گفت که غیرقابل قبول است که روزانه ۶۰۰۰ نفر از شیراز برای تحصیل به سادرا می روند و مقامات استانی و صدرا باید یک برنامه کمی و زمان را برای رفع مشکل برای شهر ارائه دهند.
وی گفت: تراکم جمعیت دانش آموزان در کلاسهای درس بالاتر از میانگین ملی است و مشکلات حمل و نقل ، اتلاف وقت و آلودگی هوا مشکلات دیگر است.
منبع : ایرنا