موسیقی تاریخمصرفی، بلای جان هنر شده است/ مخاطب موسیقی باید به گوش خودش احترام بگذارد
گروه هنری آنلاینباباک محمد ، خواننده بلند موسیقی این کشور گفت: “موسیقی ما به جایی رفته است که آثار تولید شده در تاریخ انتشار استفاده شده است.” تقریباً بیشتر محصولات مشابه هستند و تنها تفاوت آنها در کلمه است که از نظر محتوا تفاوت چندانی ندارد. بنابراین نمی توان گفت که کار هنری ایجاد می شود. در عوض ، ما به احتمال زیاد با کالاهایی که زندگی محدودی دارند برخورد می کنیم و این شرایط خوبی برای این زمینه مهم هنری نیست.
وی در مورد چالش های پیش روی هنرمندان موسیقی پاپ گفت: فعالان موسیقی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول کسانی که خود را با شرایط موجود در بازار سازگار کرده اند یا از ابتدا در همان قالب بودند. بازاریاب تجاری تر و دور از موسیقی واقعی است. دسته دوم کسانی هستند که جوهر موسیقی را ارزیابی می کنند و به تولید آثار هنری اعتقاد دارند. این گروه به دلیل دوری از فضای تجاری و محروم از بازار مناسب با مشکلات بیشتری روبرو هستند. با این حال ، آنها نگران گوش و طعم موسیقی مخاطب هستند.
بابک محمد با تأکید بر تکرار موسیقی پاپ امروز ، افزود: “موسیقی روزانه شده است و این نتیجه عملکرد کسانی است که فقط به جنبه مالی آن توجه می کنند.” برای سودآوری سریعتر ، آنها کارهایی را تولید می کنند که قبلاً کار کرده اند و دیگر به ارزش هنری کار توجه نمی کنند.
وی گفت: “این روند اکنون به گونه ای است که بسیاری از هنرمندان جدید بدون در نظر گرفتن مجوز در فضای مجازی فعالیت می کنند و پس از شهرت ، مجوز دریافت می کنند.” در این حالت ، شخصیت و سبک هنری آنها تلفیق می شود و تغییر آن تقریباً غیرممکن است.
خواننده پاپ در ادامه به تجزیه و تحلیل نقش فضای مجازی پرداخت و اظهار داشت: تولید آثار امروز عمدتاً تحت تأثیر فضای مجازی است. فضایی که هیچ هدفی غیر از سرگرمی ندارد و هیچ مأموریتی برای تعالی هنر وجود ندارد. هنرمندان باید در یک رقابت بی پایان کار کنند تا ببینند ، حتی اگر این هزینه از دست دادن کیفیت باشد.
باباک محمد همچنین در مورد اهمیت اجرای زنده گفت: کنسرت نقش بسیار مهمی در پویایی موسیقی ایفا می کند. این اجرای زنده موسیقی ، چه از نظر مالی و چه از نظر ارتباط با مخاطب را زنده نگه می دارد. البته ، اگر کنسرت های با کیفیت بالا برگزار شود ، آنها چشمگیر خواهند بود. در غیر این صورت ، آنها فقط به یک فعالیت تجاری کاهش می یابد.
وی درباره مخاطبان ایده آل خود گفت: “تمرکز اصلی من تولید آثار با کیفیت هنری است.” من سعی می کنم مخاطبان کوچکی را که به ارزشهای واقعی موسیقی اهمیت می دهند ، برآورده کنم. کاری که من ارائه می دهم باید اعتماد من باشد تا بتوانم رضایت مخاطب را بدست آورم.
باباک محمد در ادامه اظهار داشت: در شرایط فعلی ، موسیقی را نمی توان منبع درآمد پایدار دانست. از آنجا که بیشتر محصولات تاریخ مصرف را دارند و به زودی با سایر محصولات جایگزین می شوند ، طبیعتاً کسانی که در این فضا کار می کنند نیز همان چرخه را خواهند داشت.
این هنرمند درباره تغییرات اخیر در کار خود گفت: “ما سعی کرده ایم آثار موسیقی ارزشمند و دفاعی را در انتخاب آهنگ ها و ساخت موسیقی ارائه دهیم.” ما همیشه اصرار داشته ایم که هدف ما تعالی است ، حتی اگر به هزینه دوری از سود تجاری باشد.
در پایان ، باباک محمد به مخاطبان موسیقی گفت: “من از مخاطبان عزیز حوزه موسیقی راضی هستم که به گوش آنها احترام بگذارم.”
پایان پیام
منبع: سایت خبری هنرآنلاین