سیاست

دعوت از آفریقا برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی ایران

به گفته ایرنا ، عبدالکریم حسینزاده گفت: جلسه سوم اجلاس همکاری ایران -آفری اظهار داشت: تقریبا ۲ ٪ از تولید ناخالص داخلی ایران در مناطق روستایی این است که این مناطق دارای ثروت بی نهایت و ارزشمندی هستند که نیاز به سرمایه گذاری اساسی و واقعی دارند تا بتوانند پتانسیل خود را برای توسعه ملی فراهم کنند.

حسین زاده گفت که کشورهای آفریقایی اقدامات موثری در زمینه توسعه روستایی انجام داده و در سراسر جهان به الگویی تبدیل شده اند.

وی یادآوری کرد که دولت چهاردهم اقدامات مهمی را برای تسهیل سرمایه گذاری انجام داده است ، و افزود که یکی از ویژگی های اقتصاد فعلی ایران ، رقابت محدود در بسیاری از زمینه ها است که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین ، اگر سرمایه گذاران کشورهای مختلف برای بهره برداری از ظرفیت های واقعی ایران عمل کنند ، در معرض خطر بالایی نخواهند بود.

معاون رئیس جمهور تأکید کرد: دولت MR Medical قصد دارد با سرمایه گذاری در زیرساخت های مورد نیاز در پروژه های سرمایه گذاری مشترک شرکت کند و در توسعه سرمایه گذاران سرمایه گذاری کند. این دولت در تلاش است تا با پیمانکاری قراردادهای بلند مدت و ارائه تسهیلات مناسب ، خطرات سیاسی و اقتصادی سرمایه گذاران را به حداقل برساند.

حسین زاده انرژی خورشیدی را به عنوان یکی از این فرصت های سرمایه گذاری توصیف کرد و گفت که ایران با ۲ روز آفتابی در سال و میانگین تابش ۵ کیلو وات در متر ۲ از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و برنامه دولت افزایش ظرفیت تولید انرژی خورشیدی کشور به حدود ۶۰۰۰ مگاوات در سال ۲ است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از استانها مانند سیستان و بلوچستان ، هورموزگان ، کرمان ، فارس و اصفهان ظرفیت های ویژه ای برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی تجدید پذیر دارند. مذاکرات با وزارت اقتصاد و همکاری با وزارت دارایی نیز برای ارائه پروژه های انرژی تجدید پذیر در بورس و تضمین شده برای اطمینان از بازده قابل اعتماد سرمایه گذاران انجام می شود.

معاون رئیس جمهور در امور روستایی همچنین به اهمیت صنایع دستی ایران اشاره کرد: ایران یکی از کشورهای پیشرو در تولید صنایع دستی با تمدن باستان و فرهنگ غنی است. سرمایه گذاری در این زمینه می تواند برای هر دو طرف سودآوری خوبی داشته باشد. صنایع دستی حدود ۲.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی ایران را تشکیل می دهند و ظرفیت صادرات بالایی دارند.

وی افزود: “در حال حاضر ، بیش از ۵ نوع صنایع دستی در سراسر ایران تولید می شود و بیشتر آنها در مناطق روستایی تولید می شوند که این یک فرصت ویژه برای توسعه اقتصادی این مناطق است.”

حسین زاده همچنین خاطرنشان کرد: ما نگاهی استراتژیک به برخی از صنایع از جمله فرش داریم. این ممکن است صنعت ملی ما نباشد ، اما فرش ایران هم صنعت ملی ما و هم بخشی از هویت ملی ایران است. فرش ایران نمادی از هنر ، تاریخ و فرهنگ این سرزمین است.

معاون رئیس جمهور برای توسعه روستایی و مناطق محروم از کشور به غذا و آجیل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ، در کشور ما ، حدود ۲ تا ۵ درصد از محصولات کشاورزی به دلیل کمبود زیرساخت ها در زمینه پردازش معادل ۲ تا ۵ میلیون تن است که می تواند به بازار بالایی تبدیل شود.

حسین زاده تکرار کرد: اقتصاد ایران در زمینه توسعه روستایی ، با توجه به ظرفیت های نامحدود در این مناطق ، قطعاً می تواند فرصت های زیادی را برای فعالیت های اقتصادی مشترک بین ایران و کشورهای دوستانه ایجاد کند.

معاون رئیس جمهور افزود: “مطمئن باشید که ما خطر سرمایه گذاری را برای شما به حداقل خواهیم رساند و یک محیط پایدار و سودآور برای سرمایه گذاری ایجاد خواهیم کرد.”

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا