سخنگوی کمیسیون عمران: اکثر نمایندگان مجلس از پاسخهای وزیر راه قانع شدند
به گفته خبرنگار سیاسی IRNA ، عبدالجال اری در جلسه امروز روز سه شنبه (۹ مه) به خبرنگاران گفت: “در جلسه امروز ، فرزان سادگ مالجارد ، وزیر جاده ها و توسعه شهری ، در سؤالات و گزارش های این کمیسیون در مورد سؤالات حضور داشت.
سخنگوی کمیته امور مدنی پارلمان افزود: “رئیس اداره هواپیمایی کشوری در پاسخ گفت که برخی از این مشکلات به دلیل کمبود هواپیما بوده و بیشتر تأخیرها مربوط به موضوعات مربوط به هتل های کشور است.” بر این اساس ، تصمیم گرفته شد موضوع را در کمیته ویژه حمل و نقل هوایی کمیسیون بررسی کند.
وی در مورد سؤال وزیر جاده ها و توسعه شهری در مورد سؤال مجید نصیرپور در مورد دلیل لغو پرواز آیررس به پاریس گفت.
IRI ادامه داد: بحث هایی در مورد پروژه ریلی Shalmche -Basra و عدم تنوع در مسیرهای پرواز به عراق وجود داشت که منجر به مشکلات زائران شد. اما به گفته وزیر جاده ها و توسعه شهری ، تعهدات ایران در شش ماه آینده به اتمام می رسد و باید تلاش شود تا در موعد مقرر به اتمام برسد. همچنین تصمیم گرفته شد جلساتی با مقامات هواپیمایی برگزار شود و مشکلات ایران -عراق را توضیح دهد.
سخنگوی کمیته مدنی ماجلیس در مورد سوال شهباز هاسانپور بیگلاری ، نماینده مردم سیرجان ، در مورد وضعیت راه آهن Sirjan -kerman ، جاده کرمان و غفلت از ظرفیت تولید برای تأمین اعتبار پروژه ها ، گفت: حسنپور توسط وزیر به کمک وزیر پاسخ داده شده است.
نماینده مجلس در مورد سؤال جعفر قدی ، نماینده مردم شیراز ، گفت که دلایل عدم استفاده از ظرفیت غیر دولتی و تأخیر در تکمیل برخی از پروژه های مهم در حوزه انتخابیه خود را که نیز توسط پاسخ های خانم مالاجارد قانع شده بود ، ارائه داد.
ایری بر سؤال خود از وزیر جاده ها و توسعه شهری در مورد وضعیت غیر استاندارد در ناوگان حمل و نقل ریلی و خطرات آن برای ساکنان اطراف خطوط ریلی تأکید کرد: رئیس شرکت راه آهن قول داد که مشکلات را دنبال و حل کند.
سخنگوی کمیته مدنی Majlis اظهار داشت: در ابتدای جلسه ، وزیر گزارشی از وضعیت بندر شهید رجائی و فعالیتهای مختلف این بندر تجاری مهم ایران ارائه داد و تأکید کرد که روند بارگیری کشتی ها ادامه دارد و فعالیت بندر مختل نمی شود.
بسته عملیاتی برای مدیریت مصرف در اوج بار توسعه یافته است
وی در مورد جلسه امروز که سؤالاتی در مورد مشکلات ناشی از کمبود آب و برق ، وقفه های مکرر و تأثیر آن بر واحدهای تولیدی و از معاونان وزارت انرژی پرسیده شد ، گفت و افزود: وزارت انرژی به سؤالات پاسخ داده و گزارشی از وضعیت مصرف برق در اوج ارائه داده است.
براساس این گزارش ، سالانه حدود ۱ میلیون و ۶۰۰۰ تهویه هوا به شبکه اضافه می شود و ۶۰۰۰ مگاوات شبکه برق مربوط به مصرف خنک کننده است. همچنین ، استخراج رمزا فشار بیشتری به شبکه وارد می کند. با وجود این شرایط ، ۲ مگاپس در تابستان تعریف شده است تا بی تاب بودن صادرات برق و برق به صفر کاهش یابد.
وی خاطرنشان کرد: به گفته معاون وزیر انرژی ، پنج بسته برای مدیریت مصرف در اوج تدوین شده است که امیدوار است با اجرای این برنامه ها بخشی از منبع تغذیه را در زمینه برق کاهش دهد.
منبع : ایرنا