خلیج فارس مظهر صلح و دوستی و پیوند دهنده فرهنگها و تمدنهای بزرگ بشری
تهران- ایرنا- خلیج فارس بر شکل گیری صلح و دوستی و پوشش فرهنگ ها و تمدن های بزرگ انسانی در طول دوره های تاریخی تأثیر گذاشته است و از زمان آغاز آن در شکل گیری روابط فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی و تجاری ملل مختلف تأثیرگذار بوده است.
روابط فرهنگی ایران در طول تاریخ همواره همدردی و همکاری بین مردم و انسانهای مختلف ، صلح و دوستی ، تعامل و همکاری در سراسر جغرافیای فرهنگی ایران را گسترش داده است. ارتباط عمیق و پایدار ایران با خلیج فارس در اشکال و مناطق مختلف به تصویر کشیده شده است ، و ادامه آن تا دوره معاصر زیبایی خلیج فارس به تصویر کشیده شده است.
فعالیت های فرهنگی با رویکرد دانش و دانش در زمینه فرهنگ و تمدن بزرگ ایران در منطقه خلیج فارس ، زمینه معرفی فرهنگ ، تاریخ و تمدن ایرانی و جاذبه های متنوع خلیج فارس و سواحل خلیج فارس ، مانند: آگاهی از دریایی ، هنرهای سنتی و صنایع دستی و این پیوند بین کشتهای بزرگ انسان و کشتهای بزرگ جهان است.
توسعه فعالیت های فرهنگی با محوریت میراث فرهنگی و گردشگری می تواند با هدف گسترش صلح و دوستی ، تعمیق روابط فرهنگی ، اجتماعی و تعامل بین مردم و دولت های خلیج فارس و سایر مناطق انجام شود.
این همکاری ها و ارتباطات بین فرهنگی می تواند باشد. نقش سازنده و تأثیرگذار در همگرایی و توسعه روابط مشترک و همکاری بین مردم و دولت های خلیج فارس ایفا کنید. دولت های خلیج فارس ، مبتنی بر تقسیم فرهنگی فرهنگی ، تمدن ، عمیق و عمیق ، فرصت های حضور مردم و گردشگران را در مناطق دیگر فراهم می کنند تا در مورد میراث باستانی و باستانی خلیج فارس بیشتر بدانند و اطلاعات بیشتری کسب کنند.
این امر باعث افزایش رونق اقتصادی خلیج فارس ، انسجام اجتماعی و همکاری بیشتر و تعامل منطقه ای می شود.
بزرگداشت روز ملی خلیج فارس به منظور معرفی و توجه بیشتر به مردم این منطقه با پیشینه های تاریخی و متمدن با معرفی جاذبه ها و جاذبه های گردشگری منحصر به فرد و متنوع برای حضور در عرصه بین المللی به منظور سازنده ، همگرایی و همکاری بیشتر بین کشورهای خلیج فارس و سایر مردم.
توسعه زیرساخت ها و انجام اقدامات بهینه برای توسعه فعالیت های فرهنگی و گردشگری در خلیج فارس با مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی و استفاده از ظرفیت های بومی و محلی منطقه برای معرفی خصوصیات فرهنگی و اجتماعی ، میراث فرهنگی و تمدن ، علاوه بر همگرایی منطقه ای ، اشتغال و اشتغال و کارآزمایی.
این امر با تعیین سیاست ها ، سیاست های کلان اقتصادی و اولویت بندی مسافرت و گردشگری و داشتن یک برنامه هدفمند و جامع ، همکاری و هماهنگی بین بخش های دولت و غیر دولتی و سایر ذینفعان در صنعت گردشگری مهم است.
اگر این موضوع مورد توجه جدی باشد ، باعث رونق اقتصادی ، اشتغال ، کارآفرینی و سعادت خلیج فارس می شود.
* معاون دانشکده فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علوم و فرهنگ جهاد
منبع : خبرگزاری ایرنا