ظرفیت تولید پتروشیمی تا پایان سال به ۱۰۵ میلیون تن میرسد
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – حسن عباسزاده مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت) در دیدار با مدیران عامل و نمایندگان هلدیnگahaی پtrruشیmی و debیer صnفی کnفی کarahrmaیی thrruشیmaی b thselaht thahadثhhehhhehhehhehhhhdhhdhhdhhdhhare باید بحث ایمنی و توجه به دستورعملهای اچاسئی در صنعت پتروشیمی و بهویژه در پایانهها و مخازن بهطور جدی از سوی مدیران صنعت بنینت دات و امپر ماردههههههههههههههههههه.
وی خاطرنشان کرد: برنامه جامع ایمنی برای صنعت پتروشیمی و تانک ها اجرا شده است ، و شرکت ها ، به ویژه در Assaluyeh و Mahshahr ، باید سعی کنند محصولات را در اسکله ها تا حد امکان نگه دارند ، و افزود که در بازدید دیروز به ترمینال ها و مخازن صنعت پتروشیمی در منطقه Assaluyeh ، این منطقه را پشتیبانی می کند.
معاون وزیر نفت اظهار داشت: علاوه بر شرکت ملی پتروشیمی ، هلدینگز و شرکت پتروشیمی ، آنها باید از پایانه ها و مخازن پتروشیمی پشتیبانی کنند و پشتیبانی لازم را ارائه دهند ، و افزود که هم افزایی و همکاری با این شرکت ها منجر به دستیابی به همه صنعت و صنعت شده است.
ظرفیت اسمی ۲ میلیون تن در پایان
عباس زاده با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی ایران در مسیر توسعه است ، گفت که در سال ۲ ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی حدود ۵ میلیون تن و ۳.۵ میلیون تن محصولات پتروشیمی تولید شده و به بازارهای داخلی و خارجی ارائه شده است. صادرات محصولات پتروشیمی سال گذشته ۱.۵ میلیون تن به ارزش حدود ۲ میلیارد دلار و فروش خالص داخلی ۲.۵ میلیون تن به ارزش حدود ۵ میلیارد دلار بود.
وی اظهار داشت که راه اندازی در کل ۱.۵ میلیون تن پروژه پتروشیمی برای سال جاری پیش بینی شده است ، با ظرفیت تولید اسمی ۵ میلیون تن و تولید واقعی محصولات پتروشیمی به ۱.۵ میلیون تن ، افزود: صادرات حدود ۲.۵ میلیون تن محصول پتروشیمیایی به ارزش حدود ۱.۵ میلیارد دلار در فروش داخلی و فروش خالص داخلی.
تولید ۱ محصول اول در ۱
مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی با اشاره به برخی از ویژگی هایی که امسال تولید می شود ، گفت: توسعه مبتنی بر فیدهای غیر GAS است و تنها یک پروژه از خوراک گاز طبیعی استفاده می کند و استفاده از سه محصول برای اولین بار در کشور و حداکثر استفاده از قابلیت تولید داخلی از دیگر ویژگی های پروژه هایی است که امسال وارد مدار تولید می شوند. همچنین در سال جاری ، ۵ میلیون متر مکعب به خوراک پتروشیمی از گازهای مشعل اضافه می شود.
عباس زاده گفت که مبنای نتیجه گیری قراردادهای طولانی مدت بین پتروشیمی و مشتریان آنها نهایی می شود. براساس اعلامیه اول معاون رئیس جمهور ، دبیرخانه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای این شماره تشکیل شده است ، اما این نوع قرارداد برای همه محصولات پتروشیمی نخواهد بود.
وی از مطالعه تأمین خوراک از طریق بازیابی گاز مشعل در این صنعت و همچنین مزارع نفتی خبر داد و گفت: “ما در تلاش هستیم تا با همکاری و سرمایه گذاری در جمع آوری گاز مشعل ، تأمین مواد غذایی مورد نیاز در این صنعت را افزایش دهیم.” در سال جاری ، ۵ میلیون متر مکعب گاز طبیعی به عنوان خوراک و ۲ میلیون متر مکعب به عنوان سوخت نیاز صنعت است.
معاون وزیر نفت به اهمیت بهره وری انرژی در صنعت پتروشیمی و همچنین توجه ویژه به مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: “از تمام ظرفیت های موجود برای بهینه سازی مصرف و کاهش بی تحرکی انرژی استفاده می شود.” هلدینگ و شرکتهای پتروشیمی باید تعهدات خود را در بحث مسئولیت اجتماعی انجام دهند و نقش شوراهای استراتژیک بسیار تعیین کننده است.
عباس زاده همچنین از هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی خواست تا در برگزاری فرآیندهای اجرایی و معرفی نماینده ای به دبیرخانه تعالی صنعت پتروشیمی همکاری کنند.
منبع: شرکت ملی پتروشیمی