سیاست

مشاور رهبر انقلاب: احزاب تربیت سیاستمدار را جدی بگیرند

گزارش اره از روابط عمومی حزب جنبش اسلامی ، جلسه جشن جشن شهید آیت الله مورتا موتاهاری ، به میزبانی علی لاریجانی مشاور رهبر عالی انقلاب اسلامی با حضور محمد علی امانی ، دبیرکل حزب جنبش اسلامی ، اعضای شورای مرکزی و دبیران استان ها برگزار شد.

لاریجانی در این جلسه گفت: “شهید موتاهاری همیشه عدالت ، عقلانیت و آموزش سیاسی مناسب را به عنوان سه محور اصلی پایداری دولتها می دانست و هشدار داد که انحراف از این اصول پایه و اساس فروپاشی تمدن ها خواهد بود.”

وی با اشاره به آموزه های فیلسوفان مسلمان مانند فارابی ، ابن راش و الغزالی ، خاطرنشان کرد: فاصله از عدالت و عقلانیت همیشه عامل اصلی نزول سیستم های دولتی در تاریخ بوده است.

مشاور عالی رهبر همچنین ضعف آموزش سیاسی در نهادهای حاکمیت جمهوری اسلامی را به عنوان یکی از مهمترین مفقودین در حوزه سیاست امروز و تأکید کرد: احزاب باید نقش جدی تری در پرورش یک نسل آگاه ، مسئول و اخلاقی داشته باشند.

لاریجانی حزب جنبش اسلامی را به عنوان نمونه ای از جریانهای اصلی حاصل از اندیشه مذهبی توصیف کرد و با اشاره به ویژگی های مدیریتی اواخر حبیب الله آسگر اولادی ، خواستار مستندات رفتار سیاسی از چهره هایی مانند مدلهای مدیریت بومی اسلامی بود.

موتاهاری نمادی از بینش فرهنگی و رویارویی با تحریفات انقلابی است

محمد علی امانی دبیر جدید حزب اسلامی نیز در سخنرانی با اشاره به نقش مؤثر شهید موتاهاری در جنبش امام خمینی و سالهای اولیه انقلاب تأکید کرد: ویژگی هایی مانند بینش سیاسی ، جریان دقیق و هوش در مدیریت بحران ، موتاهاری را به الگوی نقش تبدیل کرده است.

وی اظهار داشت: با یادآوری مدیریت شهید موتاهاری در جلوگیری از مصادره مراسم تاریخی بهشت ​​زاهرا توسط گروه های مخالف ، وی اظهار داشت: امروز ما بیش از هر زمان دیگری برای احیای ایده های فرهنگی و معرفتی این شهید نیاز داریم.

دبیر -عمومی حزب جنبش اسلامی ، با اشاره به انتخاب وی به عنوان دبیر -عمومی حزب ، عزم حزب خود را برای ترویج میراث فکری موتاهاری اعلام کرد.

فرهنگ شهید موتاهاری باید در مرحله دوم انقلاب ، ساخت جامعه اسلامی را راهنمایی کند

اسد الله بدامچیان رئیس شورای مرکزی حزب اسلامی ، همچنین از وضعیت علمی ، فرهنگی و انقلابی شهید موتاهاری ستایش کرد ، زیرا یکی از سیلندرهای فکری انقلاب اسلامی بود و گفت: شهید موتاهاری یکی از اولین چهره هایی بود که امام خمینی (ره) به او اعتماد نکرد و حتی به انتشار شخصی وی.

وی با اشاره به تحریف برخی از جریانها در ارائه چهره ناقص موتاهاری ، تأکید کرد: این شهید یک روشنفکر صرف نبود ، بلکه یک متفکر جامع و متعهد به اصول انقلاب بود. او استقلال صریح و فکری را با عمق علمی آمیخته بود و این خصوصیات مانع از مصادره فکری وی توسط هر جناحی می شد.

رئیس شورای مرکزی حزب جنبش اسلامی ، با تأکید بر اینکه فرهنگ شهید موتاهاری می تواند نقشه راه برای تحقق جامعه نمونه اسلامی باشد ، خواستار تعریف مجدد نقش حزب موتلا در مسیر فرهنگی انقلاب و پیروی از خط معنوی شهرت موتاهاری بود.

علاوه بر این مراسم ، حسین آنواری معاون رئیس جمهور شورای مرکزی ائتلاف اسلامی ، با دیدگاه مفهومی تر از گفتمان شهید موتاهاری ، بر لزوم تعریف مجدد وضعیت “تقسیم اسلامی” در چارچوب اقتدار ملی تأکید کرد و به چالش های حاکمیت در سیستم اسلامی اشاره کرد و گفت که در سیستم استانی ، مفهوم دینی باید ارائه شود.

وی با تأکید بر شعار جدید حکومت اسلامی مبتنی بر حاکمیت اسلامی ، تقسیمات استانی ، اقتدار ملی ، وی خواستار مشارکت نخبگان علمی و فکری در توسعه نقشه راه حزب در دوره جدید شد.

همچنین امیر فارسی نژاد بازرس شورای مرکزی حزب اسلامی با اشاره به ماده ۱ و ۲ قانون اساسی گفت: “قانون اساسی هیچ وظیفه ای را برای طرفین در بحث تقسیم بیان نکرده است ، خواه در زمینه دموکراسی و چه در زمینه دموکراسی و ایجاد مدیریت اسلامی.” این یکی از مهمترین اشکالات قانون اساسی در بحث است.

محمد حسین نوام اعضای شورای مرکزی حزب همچنین خواستار تولید انواع مطالب up -to -date آثار موتاهاری و استفاده از زمینه های رسانه ای مدرن برای انتقال افکار وی به تشنه دانش در فرامارز بودند.

در پایان این مراسم ، Hojatoleslam Chitazan همچنین خواستار فعالیت مجدد ستاد یادبود شهید در سراسر کشور شد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا