علم و دانش

تجاری‌سازی ۲۰ محصول پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی

Tehran- IRNA- رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از حضور بیش از ۵ و ۵ ٪ از محققان استناد شده جهان در این تحقیق خبر داد و گفت: در سالهای اخیر ما ۲ محصول را به کشورهای خارجی صادر کرده ایم.

به گفته گزارشگر علمی IRNA ، مورتا اسان وی در روز یکشنبه در سخنرانی به عنوان رئیس مؤسسه تحقیقاتی پلیمر و پتروشیمی ایران گفت: “این موسسه در فعالیت نزدیک به شش ساله خود اقدامات زیادی انجام داده است و اکنون ۵ عضو هیئت علمی و بیش از ۵ دانشجوی ارشد و دکترا نیز دارد.”

وی افزود: “بیش از ۵ مقاله از این مؤسسه دارای شاخص های Q1 هستند و بیش از ۵ شرکت مبتنی بر دانش با این مؤسسه همکاری کرده اند و ما سالها توانسته ایم محصول را تجاری کنیم و با سایر کشورها طرح های مشترکی داشته باشیم.”

رئیس مؤسسه تحقیقاتی پلیمر و پتروشیمی به درآمد این موسسه اشاره کرد و گفت که ما توانستیم دو محصول را صادر کنیم و اکنون بخش خصوصی به موسسه افزایش یافته است.

Ehsani خاطرنشان کرد: ما بیش از ۵ محقق پرپشت بالا در یک و نیم درصد از جهان از این تحقیق داریم و باید تحقیقات خود را افزایش دهیم.

موسسه تحقیقاتی پلیمر یکی از قوی ترین مؤسسات تحقیقاتی در تولید علمی است

معاون تحقیقات وزارت علوم همچنین در این آیین مؤسسه تحقیقاتی پلیمر و پیتر یکی از قدرتمندترین انستیتوی تحقیقاتی در تولید علمی این کشور را در نظر گرفت و گفت: “ما هم می توانیم از علم به ثروت از علم به ثروت ببینیم و یاد بگیریم.”

پیمن صالحی گفت: “ما یک مؤسسه تحقیقاتی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم داریم که ظرفیت و مطالعات بسیار خوبی است نشان می دهد که فارغ التحصیلان تحقیقاتی ما ، از جمله مؤسسه تحقیقاتی پتروشیمی ایرانی ، در شرکت های علمی و مبتنی بر دانش بسیار موفق بوده اند.”

وی ادامه داد: ظرفیت تحقیق در پنج سال گذشته در حال رشد است و در تلاش است سرعت جذب را افزایش دهد.

معاون تحقیقاتی وزارت علوم گفت: “ما در حال تجهیزات آزمایشگاه هایی هستیم که در زمینه شرکت های والدین خدمات ارائه می دهند.” امسال می توانیم از ظرفیت پس از دکتری استفاده کنیم زیرا پس از یک سال مجوز سالانه پس از تحصیلات را در کشور دریافت کرده ایم.

در بخش دیگری از اظهارات وی در مورد اختصاص یک درصد از مالیات شرکتهای دولتی و خصوصی در زمینه آموزش عالی ، صالبی گفت: “اگر بتوانیم یک درصد از شرکت های دولتی و خصوصی را به تحقیق و توسعه پارک های آموزش عالی و مراکز رشد بیاوریم ، می تواند زیرساخت های بسیاری از مراکز ما را مجهز کند.”

وی گفت: “ما همچنین از ظرفیت نگه داشتن خلیج فارس استفاده می کنیم زیرا بیشترین تمرکز را روی پلیمر و پتروشیمی دارد و حدود ۲ ٪ از محصولات ناخالصی ملی کشور را در اختیار دارد ، که در آن ما اخیراً همه شرکت های هلدینگ را ملزم به سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه کرده ایم.”

معاون تحقیقات وزارت علوم گفت: ظرفیت دیگری برای تجهیز آزمایشگاه ها می تواند خدمات تخصصی و تخصصی را در زمینه برگزاری ارائه دهد و خاطرنشان کرد: این می تواند این تحقیق را به ۵ ٪ درآمد اختصاصی برساند.

مسعود اسفنده ، رئیس سابق موسسه وی همچنین گفت: “ما چهار عضو هیئت علمی در انستیتوی تحقیقات داریم ، اما یکی از موضوعات این است که هر تیم وارد تحقیق می شود. نیروها مطمئن نیستند که این چالش باید یک بار برای همیشه حل شود.”

وی گفت: “یکی از این مسائل ، معیشت منابع انسانی است که باید برطرف شود.”

به گفته ایرنا ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۸ ماه مه به عنوان رئیس مؤسسه تحقیقاتی پلیمر و پتروشیمی ایرانی حکمی را منصوب کرد.

پیش از این ، مسعود اسفنده رئیس موسسه بود.

مؤسسه تحقیقاتی پلیمر و پتروشیمی ایران در سال ۲۰۰۷ به عنوان مرکز تحقیق و توسعه علم و فناوری پلیمر آغاز شد و سپس به موسسه تحقیقاتی پلیمر و پتروشیمی ایران تغییر یافت. این موسسه با هدف توسعه مواد و فناوری پتروشیمی ، آموزش منابع انسانی و محققان تخصصی ، تقویت رابطه با صنعت و دانشگاه ، برآورده کردن نیازهای کشور در این زمینه فنی و شرکت در تولید جهانی علوم تأسیس شده است.

شرکت تابعه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری دارای ۲ کارگاه و ۲ آزمایشگاه تخصصی ، مرکز توسعه فناوری پلیمر ، مرکز نوآوری و تجاری سازی ، مرکز رایانه ، مجهزترین و ثروتمندترین کتابخانه تخصصی پلیمر در بخش های اداری ، اداری و مالی و خدمات پشتیبانی و امکانات مربوط به مسکن سازمانی ، مسکن است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا