علم و دانش

تغییر در درمان سرطان سینه با فناوری نانو

Tehran- IRNA- بیش از ۱.۲ میلیون زن در سراسر جهان هر ساله سرطان پستان دارند. مقاله ای که اخیراً در مجله Personalized Medicine منتشر شده است ، بررسی می کند که چگونه نانوذرات می توانند درک و درمان بیماری را تغییر دهند.

به گفته گروه علمی IRNA روز سه شنبه ، جوزفین بی. اوالر ، دانشجوی پزشکی در دانشگاه جیمز کوک ، به همراه دکتر هوگو آلبرت از مرکز نوآوری دارویی دانشگاه استرالیا جنوبی ، مقاله را تألیف کرده است که چگونه فناوری نانو می تواند مراقبت از سرطان را دقیق تر ، شخصی تر و مؤثرتر کند.

اوهالر گفت: “در حالی که درمان سرطان پستان پیشرفت زیادی داشته است ، ما هنوز به تومورهای بهتری و کاهش عوارض جانبی نیاز داریم.”

وی همچنین از دانشمندان کشورهای مختلف الهام گرفته شده است تا روشهای باهوش تر و هدفمند تری برای تشخیص و درمان سرطان پیدا کنند.

اولر ادامه داد: “این مقاله توضیح داده شده است که نانوذرات با استفاده از هدف قرار دادن غیرمستقیم ، استفاده از رگ های خونی نشت یا رسیدن به تومورها از طریق هدف قرار دادن فعال که در آن به سلولهای سرطانی وصل می شوند ، در بافت سرطان جمع آوری می شوند.”

این روش هدف قرار دادن دقیق سلولهای سرطانی را امکان پذیر می کند ، در حالی که تماس سلولهای سالم کاهش می یابد. همچنین به محققان این امکان را می دهد تا داده های تومور را جمع آوری کنند ، که می تواند به سفارشی سازی درمان برای هر بیمار کمک کند.

این مقاله همچنین به نقش نانوذرات در ایمنی درمانی می پردازد ، رویکردی که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا به سرطان شناسایی و حمله کند. استفاده از نانوذرات برای تقویت عملکرد ایمنی در مبارزه با سرطان ، به ویژه با عوارض جانبی کمتری نسبت به درمان های سنتی ، توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

با این حال ، هنوز هم چالش هایی وجود دارد که باید این فناوری ها قبل از استفاده گسترده از جمله تولید نانوذرات بزرگ در مقیاس ، درک توزیع آنها در بدن و به دست آوردن مجوزهای نظارتی برطرف شود.

درمان های مبتنی بر نانوذرات نیاز به آزمایش های دقیق قبل از استفاده دارند ، اما برخی در حال حاضر در تست های بالینی قرار دارند و چندین مورد تأیید شده اند. پیشرفت واقعی در حال انجام است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا