سهم ۹۸ درصدی ایرانیها در تأمین تجهیزات مناطق عملیاتی خطوط لوله
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان جدید محمد تگی یحیی گفت امروز (یکشنبه ، ۲۱ مه) در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت در مورد عملکرد مدیریت کالا در سال ۶: مانند سالهای گذشته ، مدیریت و مدیریت کالاهای شرکت به طور فعال توانایی های شرکت را ارائه می دهد و نیاز به شناسایی منابع داخلی و داخلی دارد.
وی افزود: “سال ۲ ، تلاش اصلی این مدیریت بر محرومیت از انحصار قطعات و تجهیزات خاص و انحصاری متمرکز شده است ، که با استفاده از سیستم هایی مانند AVL و” قدرت ایران “به زنجیره تأمین اضافه شده و به زنجیره تأمین اضافه شده است.
۲ ٪ تأمین منابع داخلی ؛ یک قدم طولانی به سمت خودکشی
مدیر شرکت خط لوله نفتی و ارتباطات از راه دور ایران گفت: تهیه ۵ ٪ از تجهیزات و قطعات مورد نیاز سازندگان داخلی یک افتخار بزرگ برای شرکت خط لوله نفتی و ارتباطات از راه دور ایران است: ما فقط ۵ ٪ وابسته به منابع خارجی هستیم ، که نشان می دهد موفقیت ما در اجرای حداکثر استفاده از تولید داخلی است. همچنین ، این شرکت توانسته است ۵ میلیون دلار پس انداز کند و با امضای قراردادهای ریالی با تولیدکنندگان داخلی ، سال گذشته از ترک ارز از کشور جلوگیری کند.
یحیی همچنین به بومی سازی تعمیرات توربین گازی اشاره کرد و گفت: “قبلاً تعمیر و ساخت قطعات این توربین ها در کشور چیز بسیار دشواری بود ، اما ما اکنون موفق به استفاده از منابع داخلی ، ترمیم توربین و همچنین فناوری طراحی و ساخت توربین های گازی شده ایم.”
وی ادامه داد: سال گذشته ، با وجود همه محدودیت ها ، ما توانستیم قراردادهایی را به ارزش بیش از ۶ تریلیون ریال با سازندگان داخلی امضا کنیم. همچنین ، مطابق با برنامه ملی میتینگ ، قراردادهایی برای به روزرسانی سیستم های اندازه گیری با ادغام داخلی امضا شده است ، که اجرای آن در سال ۶ در دستور کار قرار گرفته است.
دسترسی به یک سیستم جامع کالا ؛ هدف استراتژیک سال ۲
یکی از اهداف مهم سال دستیابی به یک سیستم جامع صنعت نفت است. مشاوره با وزارت نفت برای دستیابی به یک پایگاه داده واحد برای موارد ساختمانی داخلی و مشخصات فنی آنها و مشخصات سازندگان آنها که در دسترس هستند و به سمت بالا هستند ، ادامه دارد.
یحیی گفت: “در حال حاضر ، تهیه وسایل مهم مانند لوله ها ، صداها ، تجهیزات چرخشی و روان کننده ها از طریق منابع داخلی کاملاً انجام می شود ، و این نتیجه سالها تلاش در مسیر خودآگاهی ، محلی سازی و پشتیبانی از سازندگان ایرانی بوده است.”
منبع: شرکت خط لوله نفت ایران و ارتباطات از راه دور