ضرورت تشکیل انجمن مروجان کتاب کودک/ ترویج کتاب باید ساز و کار اقتصادی پیدا کند
Tehran- Irna- کودکان و ناشران کتاب نوجوانان در مورد ضرورت ، ابعاد و آسیب شناسی رابطه بین مروج و ناشران بحث کردند. در این جلسه بر لزوم تشکیل مروج کتاب کودکان تأکید شده است.
به گفته ایرنا ، جلسه ای از ناشران و ناشران کتابهای نوجوان و کودکان و نوجوانان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از کودکان و نوجوانان برگزار شد.
در این جلسه سید علی کاشفی خانساری ، مرجان رحانیان و دکتر زهرا محسنی فاارد آنها همراه با گروهی از مروج کتاب کودکان ، آنها ضرورت ، ابعاد و آسیب شناسی رابطه بین مروج و ناشران را بررسی کردند.
در آغاز جلسه ، خفی خانسی ، نویسنده و مدرس ، معنای و نمونه هایی از کتاب کودک و نقش مروج در چرخه صنعت نشر را شرح داد و به دسته های مختلف مروج از گونه های قدیمی تر مانند کتابداران ، روزنامه نگاران و منتقدین به نمونه های نسبتاً نوظهور مانند تسهیل و وبلاگ نویسان اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: روزی بحثی وجود داشت که انتشار و نوشتن کاملاً عاشقانه است و نه اقتصادی اقتصادی. اما امروز می دانیم که اینها در عین حال یک سرویس عاشقانه و تجارت حرفه ای هستند. ترویج کتاب به اشکال مختلف آن نیز از همان قاعده پیروی می کند و باید یک مکانیسم اقتصادی پیدا کند ، و امیدوارم که این دنبال به زودی منجر به شکل گیری مروج کتاب کودکان شود.
Marjan Rihanian ، مروج خواندن و عضو شورای کتاب کودکان ، همچنین ابعاد فرهنگی و علمی کار کار را توضیح داد و تفاوت های جدی آنها را با آن فعالان فضای مجازی که بدون دانش لازم و صرفاً برای درآمد اقتصادی و عزت نفس معرفی می کنند ، ذکر کرد.
دکتر زهرا محسنیفارد ، محقق و مروج کتاب ، به نقش و ضرورت اجتماعی مروج فراتر از ابعاد فردی خواندن اشاره کرد و بر لزوم مطالعات علمی در این زمینه و شکل گیری مروج تأکید کرد.
شوکوف صمدی ، مروج و مربی خواندن دوره های آموزشی خانساری خانساری برای ترویج خواندن فضای مجازی برای چهار سال گذشته و گروه های مجازی تشکیل شده در بین مروجین تشکیل شده و خواستار تشکیل انجمن پروموتر کتاب کودکان شدند.
Tayebeh Ejei ، مروج خواندن و تسهیل ، به اهمیت علی اصنگر سید آبادی و همکارانش در دوره های قبلی وزارت راهنمایی برای ایجاد شبکه بانکی و باشگاه های خواندن اشاره کرد.
ریهان قسیم رشیدی ، مروج کتاب و دوره های گردشگری کودک ، همچنین بر اهمیت حفظ استقلال ناشران و کتابفروشی ها و اولویت های آموزشی و ادبی پروموترها در انتخاب کتاب مناسب تأکید کرد.
پس از آن ، Samira Malekouti ، Zahra Haji Rahimi Maliheh Shahrokhi ، Nastaran Kiani ، Fatemeh Gol Haghighat و Mojdeh از دیگر مروج کتاب کودکان نظرات و پیشنهادات خود را در مورد موضوع ارائه دادند.
تفاوت بین ارتقاء تبلیغات و بازاریابی ، ترویج مسئولیت اجتماعی ناشران ، نقش شبکه های اجتماعی مبتنی بر کتاب و نیاز به جلسات مشترک بین ناشران و مروج موضوعات دیگری بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.
در این نشست ، محمد تگی هاگبین ، مدیر کتابفروشی کتاب باغ در آهواز و زاهرا نماتولهی ، یکی از مدیران انتشارات مهرسا ، نگرانی های خود را در تعامل با مروج ابراز کرد.
منبع : خبرگزاری ایرنا