سیاست

معاون رئیس‌جمهور: تصویب پالرمو ایران را از اتهامات بی‌اساس و ناروا مبرا می‌کند

Hojatoleslam و Majid Majid Ansariوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار سیاسی IRNA ، افزود: طبق گفته داخلی توسط -لاو مجمع ، در مواردی که یک لایحه یا برنامه به مجمع ارجاع می شود ، باید سه پنجم آراء به آن رای داده شود ، بنابراین ما برای تصویب به دو رای نیاز داریم که خوشبختانه با رأی تصویب شد.

تأیید پالرمو به معنای بلند کردن مجازات نیست

پیوستن به این کنوانسیون به معنای بلند کردن تحریم ها نیست ، بلکه این بدان معنی است که دهانه ها به مردم و دولت ارائه می شود.معاون رئیس جمهور گفت: “پیوستن به این کنوانسیون به معنای بلند کردن تحریم ها نیست ، بلکه این بدان معنی است که برای مردم و دولت فرصت هایی وجود خواهد داشت.” این امر به تسهیل روابط و فعالیتهای اقتصادی و رهایی جمهوری اسلامی ایران از اتهامات بی اساس جرایم سازمان یافته مانند پولشویی و قاچاق کمک می کند.

انصاری تأکید کرد که عدم پیوستن به این لایحه باعث شده است که بدخواهان و دشمنان دائماً ایران را به مداخله در این نوع جرم متهم کنند ، با تأکید بر اینکه این لایحه توسط منافع جمهوری اسلامی ایران تصویب شده است ، اما لازم است اقدامات دیگری را انجام دهد.

پیوستن به کنوانسیون پالرمو هیچ ارتباطی با مذاکرات ایران ندارد

“جمهوری اسلامی ایران پیوستن به کنوانسیون پالرمو هیچ ارتباطی با مذاکرات ایران ندارد ، اما فکر می کنم تصمیم امروز همچنین به مذاکره کنندگان ما کمک می کند تا در مذاکرات حامی تر و قوی تر باشند و فضای بهتری را فراهم می کنند.تصمیم امروز همچنین به مذاکره کنندگان کشور ما در مذاکرات کمک خواهد کرد و محیط بهتری را فراهم می کند.بشر

وی گفت: دولت درخواست کرده است که هم صورتحساب های باقیمانده پالرمو و هم CFT را بررسی کند ، و الحاق ایران به CFT در دستور کار دبیرخانه شورای مصلحت قرار دارد و طبیعتاً پس از کنوانسیون ، دبیرخانه مجمع در CFT برگزار می شود. تصمیم می گیرد

تصویب مشروط این لایحه به چه معنی است؟

هوجات السلام مسلمان انصاری در مورد وضعیت این لایحه گفت: “از نظر من ، نیازی به این شرط نیست ، این در واقع تأکید بیشتر بر مفاد خود کنوانسیون است ؛ مقاله های بی شماری از این کنوانسیون تأکید کرده اند که مقررات آن مطابق با قانون داخلی کشورهای عضو ، بسیاری از کلمات ، در زمینه های آن ، در زمینه های مربوط به آن کنوانسیون و مطالب مربوط به کنوانسیون آنتی است. این موضوعات را تحت قانون داخلی خود پیش بینی می کند ، شاید اصل این موضوع به این دلیل باشد که شورای محترم گاردین از ابتدا به دست نیاورد ، و نمایندگان محترم برای احتیاط بیشتر به وجود آمده بودند ، و شرط این است که دلبستگی جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مشروط است که ما در چارچوب و قانونوری از قانون و قانون اساسی خود خواهیم داشت.

معاون رئیس جمهور تأکید کرد که حتی اگر این امر برای مفاد پالرمو نباشد که کشورها باید مطابق قانون داخلی خود عمل کنند ، وی ادامه داد: با این حال ، وجود این شرط اطمینان بیشتری را ایجاد می کند که منافع کشور در چارچوب قانون اساسی و قانون داخلی باشد.

از دو قطبی سازی کاذب ، به توافق های خوب می توان رسید

وی تأکید کرد: شرایط کشور خواستار این است که همه نیروها در حال همکاری و هماهنگی باشند و با حمایت و پشتیبانی مردم از سیستم و دولت ، برای اجرای برنامه های هفتم و دیگر. تجربه در ماه های اخیر همچنین نشان داده است که در فضای خارج از فضای عواطف سیاسی یا دو قطبی سازی کاذب ، توافق های خوبی در محیط تخصصی حاصل می شود و ما نباید مسائل متخصص را به دو قطبی و شر تقسیم کنیم.تجربه ماه های اخیر همچنین نشان داده است که در خارج از احساسات سیاسی یا دو قطبی سازی کاذب ، توافق های خوبی در محیط تخصصی حاصل می شود و ما نباید مسائل متخصص را به دو قطبی و شر تقسیم کنیم.این موضوعات فقط باید با استانداردهای حقوقی ، فنی و متخصص ارزیابی شود.

انصاری افزود: مخالفان و هواداران نیز باید در زمینه حفظ منافع ملی ، همدلی و همکاری برای حل مشکلات مردم و مدیریت بهتر کشور و اجرای برنامه ها و سیاست های سیستم همکاری کنند. اگر فضا در همه امور باشد ، مردم به طور طبیعی امیدوار خواهند بود و انتظار می رود که مردم از مقامات برخوردار باشند که مسائل ملی را بدون قطبش حرکت دهند.

معاون رئیس جمهور حقوقی ، الحاق ایران را به کنوانسیون پالرمو به عنوان نمونه ای موفق از همکاری برای حفظ منافع ملی تصویب کرد و گفت: “دکتر پزشکی در سه جلسه از جزئیات این لایحه حضور داشت و حاکی از اهمیت کنوانسیون های کشور و عزت نفس رئیس جمهور بود.

جزئیات تأیید جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو

وی با توضیح جزئیات تأیید جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیصی ، وی گفت: “الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو ، که در واقع توسط کنوانسیون در مورد ضد جنایات سازماندهی شده است ، توسط دولت تهیه شده است و توسط شورای افتخارآمیز به تصویب رسیده است. اعتراض به این لایحه ، که شورای گاردین را به پارلمان بازگرداند ، با اصلاحاتی که توسط مجمع مشورتی اسلامی انجام شد ، این لایحه در شورای مصلحت مورد بررسی قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور افزود: این لایحه روند طولانی کمیته های تخصصی و سپس در شورای مجمع را پشت سر گذاشت و سرانجام به دلیل اعضای خاص و شرایط موجود دو سال سکوت کرد. ” تا زمانی که در دولت چهاردهم ، به درخواست رئیس جمهور رهبر عالی ، این لایحه دوباره در حال بررسی مجمع بود.

وی ادامه داد: کمیته های دبیرخانه مجمع ، در جلسات کار فشرده ، به صورت تخصصی این لایحه و گزارش کارشناس دبیرخانه مجمع را مورد بررسی قرار داد و کمیسیون های اصلی (به ویژه رکوردهای قانونی مشترک و کمیسیون دفاع سیاسی) مورد بررسی قرار گرفت و موضوع توسط مجلسی تأیید شد.

مصلحت رئیس شورای مصلحت قابل ستایش است

Hojat al -islam و Majid Majid Ansari با اشاره به سه جلسه در شورای مصلحت برای بررسی این لایحه ، اظهار داشت: جو این سه جلسه بسیار متخصص ، جدی و در عین حال دوستانه بود و رئیس جمهور محترم مجمع از ابتدا تا به امروز قانع کننده بود.فضای این جلسه در بررسی لایحه پالرمو بسیار متخصص ، جدی و در عین حال دوستانه بود و رئیس جمهور محترم مجمع از ابتدا تاکنون مورد تقدیر قرار گرفته است.بشر

انصاری ادامه داد: در دو جلسه اخیر ، اعضای مجمع و نمایندگان دولت در مورد جزئیات و جزئیات این لایحه توضیح داده اند و در جلسه نهایی امروز با حضور اکثریت تعیین کننده اعضا و نمایندگان وزیر امور خارجه ، رئیس وزارت امور خارجه و دارایی ، رئیس مرکز مرکزی بانک مرکزی و رئیس بانک مرکزی و رئیس بانک مرکزی.

وی افزود: پنج شکل مطرح شده توسط شورای گاردین بر اساس نظر هیئت نظارت بر نظارت در جلسه گذشته مورد بحث قرار گرفت و پنج شکل دیگر امروز مورد بحث قرار گرفت و حامیان و مخالفان نظرات خود را ابراز کردند. گزارش کمیسیون تخصصی توسط وزیر کمیسیون و همچنین وزیر امور خارجه دکتر اراکچی ، به عنوان نماینده دولت ، در مفاد کنوانسیون و نیاز به پیوستن به آن ارائه شده است ، و رئیس بانک مرکزی نیز کنوانسیون را از ابعاد مالی و بانکی و سرانجام جمهوری اسلامی ایران تجزیه و تحلیل و تجزیه و تحلیل کرد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا