افت ۵۰ درصدی تولید محصولات اساسی با قطع برق چاههای کشاورزی
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ آزاده محبی – با توجه به اهمیت بخش کشاورزی در تأمین امنیت غذایی و تأکید بر برنامه هفتم در مورد خودکشی ، چاه های کشاورزی یکی از مشکلات جدی سد جاده کشاورزی است که می تواند از دستیابی و دستیابی به اهداف برنامه جلوگیری کند.
طبق ماده ۵ قانون بهبود تجارت سال ۲ ، چاه های کشاورزی ممنوع است ، در حالی که وزارت انرژی یک برنامه فاتح چهار ساعته چاه های کشاورزی را در روز در اوایل ماه آوریل اجرا کرده است که به طور جدی به بخش کشاورزی آسیب می رساند.
امروزه صنعت برق نقش مهمی در بخش کشاورزی ایفا می کند ، زیرا اکثر کشاورزان از چاه های کشاورزی برای آبیاری زمین و مزارع خود استفاده می کنند ، در حالی که با شروع فصل گرما وزارت انرژی ، قطع برق در دستور کار قرار دارد ، که یکی از مصوبات دولت در بخش کشاورزی است.
Gholamreza Nouri ، وزیر جهاد کشاورزی ، گفت: “ما برای جلوگیری از برق واحدهای کشاورزی و دامداری با وزارت انرژی مذاکره کرده ایم و تصمیم گرفته شده است که برق را در زمینه کشاورزی قطع نکند.”
طبق مذاکرات ، ما باید صبر کنیم و ببینیم که بخش کشاورزی و دامپروری در معرض قطع برق چاه ها قرار نخواهد گرفت.
قدرت چاه های کشاورزی تهدید جدی برای باغ ها که قدمت آن به نیم قرن باز می گردند
Mojtaba Shadloo ، معاون رئیس جمهور اتحادیه باغ های تهران ، گفت: “قطع برق چاه های کشاورزی یکی از مشکلات جدی بخش کشاورزی است که ما در بخش های ملی تولید برق به شکل پمپاژ چاه ها و ثانویه و در کشورها ۲ تا ۳ مرحله برق ملی وجود دارد.
به گفته وی ، بخش عمده کشاورزی کشاورزی کوچک و در مقیاس بزرگ است و مجموعه بزرگ زراعی محدود به داشتن چاه شخصی است که متأسفانه امسال قطع برق چاه های کشاورزی زودتر از سالهای گذشته رخ داده است.
Shadloo ادامه داد: علیرغم این واقعیت که ما هنوز به اوج نرسیده ایم ، چاه های کشاورزی آغاز شده است ، که همچنان روند قدرت را افزایش می دهد ، بنابراین تصور کنید که با گرمای تابستانی ، قطع برق افزایش می یابد ، با تأخیر در برق ، گردش آب هفتگی در حال افزایش است که این یک تهدید جدی برای تولید است.
معاون رئیس جمهور اتحادیه باغبان گفت: “دولت قول داده بود که ما امسال قطع برق ویژه ای نداریم و با راه اندازی نیروگاه های جدید ۵ ٪ برنامه ریزی شده است که ۵ ٪ افزایش یابد که متأسفانه برای شروع قطع برق انجام می شود.” شایان ذکر است که با قطع برق چاه های کشاورزی ، چاه های کشاورزی در همان سال از بین می روند ، در حالی که در بخش باغبانی ، کار سخت ۵ سال و حتی یک قرن آسیب دیده است.
براساس این گزارش ، براساس این گزارش ، براساس بیش از ۵ بخش کشاورزی ، نقش مشارکت عمومی مهم است که متأسفانه وزارت انرژی وظایف خود را در زمینه برق چهار ساعته کشاورزان انجام نمی دهد ، که به دلیل وظایف وزارت انرژی است ، زیرا وزارت انرژی سال گذشته مورد انتقاد قرار نگرفت.
یک تهدید جدی برای خودکشی محصولات ضروری در برنامه هفتم با قطع چاه های کشاورزی
آتال الله هاشمی ، رئیس بنیاد ملی گندم گفت: “طبق آمار ۴ ساعت در روز در روز ، چاه های کشاورزی قطع می شود که به دلیل کمیت و کیفیت آسیب می بیند.”
به گفته وی ، با قطع برق چاه های کشاورزی به دلیل مشکلات تولید آب ، لوبیا ، سایر محصولات کشاورزی و کشاورزی ، گلخانه ، دام و مرغ ، کمیت و کیفیت کالا می تواند آسیب دیده باشد و آسیب اصلی ولتاژ ناشی از قطع برق است.
هاشمی ادامه داد: وزارت انرژی سالها وظایف خود را در مورد قطع برق انجام نداده است ، و همین امر باعث شده است که کشاورزان از قطع برق شکایت کنند زیرا پمپ های کشاورزی و امکانات کشاورزی آسیب دیده است. بنابراین ، همه کشاورزان مایل به قطع برق خانه خود هستند ، اما پمپ ها ، صنایع و سایر حرکات کشاورزی نباید قطع شوند.
رئیس بنیاد ملی سپاه گندم گفت که با قطع برق بخش کشاورزی ، تولید محصولات اولیه ۵ ٪ به ۵ ٪ کاهش می یابد و می گوید در سایر بخش ها ، با وجود ضرر زیاد برق ، قطع برق وجود ندارد ، در حالی که قطع برق همه بخش ها و صنایع باید با بخش کشاورزی مساوی باشد.
با توجه به اینکه قطع برق چاههای کشاورزی به دنبال مدیریت مصرف برق به دلیل برخی از مشکلات باعث نارضایتی کشاورزان شده است ، انتظار می رود وزارت انرژی با وجود اهمیت بخش کشاورزی در امنیت غذایی ، برای دستیابی به اهداف محصولات هفتم ، الکتروپومپ های کشاورزی را از این برنامه خارج کند.