سیاست

قالیباف: هوشمندسازی ضرورت امروز اداره کشور است

به گفته گزارشگر سیاسی IRNA ، محمد بانگر غالیباف گفت در جلسه اطلاعات مصنوعی که یکشنبه (۹ مه) با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد ، اعضای اتاق بازرگانی ، شرکت های مبتنی بر دانش و تعدادی از نمایندگان در سالن MiDarres شهید ، به دلیل کار در زمینه مدیریت و مدیریت.

سخنران مجمع مشاوره اسلامی اظهار داشت: من همیشه بر هوشمندی ، شفافیت ، محبوبیت و کارآیی در اداره کشور حداقل برای پنج سال تأکید کرده ام. زیرا امروز بیش از ۶۰۰۰ قانون در کشور وجود دارد که می توان با دو سوم از آنها پیش بینی کرد. زیرا آنها در قانون کشور تورم ایجاد کرده اند.

سخنران مجمع مشورتی اسلامی حرکت به سمت اطلاعات حوزه انرژی را توصیف کرد و گفت: “من همیشه بر محبوبیت امور تأکید کرده ام ؛ زیرا ما باید هر کاری را انجام دهیم.

وی همچنین اظهار داشت: امام خمینی همچنین در دیدگاه مذهبی اظهار داشت که “دولت باید در اقتصاد دخالت کند که مردم نتوانند آن خدمات را تولید کنند.” این همان چیزی است که اکنون در دست دولت ها است و بر این اساس هیچ رقابت ، خلاقیت ، نوآوری و عقلانیت دیگری وجود ندارد ، بنابراین ما امروز مشکلات فعلی را می بینیم.

وی با اشاره به کلیت های AI ملی توسط نمایندگان مجلس امروز ، وی افزود: “مجلس یازدهم برای همه چیز نقشه راه را دنبال کرد. بر این اساس ، دو چیز مهم امروز در دستور کار قرار دارد ؛ اول ، ما باید قانون را اتخاذ کنیم و در نهایت قوانین را مختل کنیم.

ما از ظرفیت هوش مصنوعی برای رعایت قوانین استفاده خواهیم کرد

غالیباف با اشاره به سیستم حقوقی ، که در دسترس همه افراد و ذینفعان است ، اظهار داشت: قوانین قانون از جمله موضوعاتی است که رهبر انقلاب برای ۵ سال گذشته تأکید شده است. بنابراین ما همچنین از ظرفیت هوش مصنوعی برای این منطقه بهره مند شده ایم.

وی گفت: مجمع مشورتی اسلامی تلاش کرد تا یک جدول سه پایه را تشکیل دهد که در آن قانونگذار ، مدیران و ذینفعان حضور داشته باشند. طرفین سخنان خود را گفتند ، و سرانجام پس از اجرای قانون در ماه های اولیه ، جلسه ای دوباره مشخص شد و اشکالات مشخص شد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور ما ، با تأکید بر اینکه ما باید به یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات کشور را حل کنیم ، صریحاً می گویند و مسئولیت را می پذیریم. به عنوان مثال ، افزودن قوانین اضافی بر عهده خدمتگزار و همکاران من در پارلمان است ، بنابراین ما باید بایستیم و این مسئله را حل کنیم.

وی گفت: “از طرف دیگر ، به عنوان قانونگذار ، ما باید مسئولیت را بپذیریم و قانونی را تدوین نکنیم که قابل اجرا نباشد.”

در پایان جلسه ، برخی از فعالان هوش مصنوعی با سخنران مجمع مشاوره اسلامی ابراز داشتند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا