جای نگرانی درباره واردات نهادههای دامی وجود ندارد
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان جدید به گفته وزارت کشاورزی جهاد ، اکبر فتاتی در سی امین جلسه ستاد هماهنگی هماهنگی امنیت غذایی ، با اشاره به نگرانی های فعالان دامداری و صنعت طیور در عرضه کافی و در هنگام ورود ، افزود: “در واردات و گسترش ورودی ها مانند ذرت و واردات مشکلی وجود ندارد.
دبیر کارمندان هماهنگی هماهنگی امنیت غذایی گفت که ثبت سفارش برای واردکنندگان ورودی ها در زمان مناسب آغاز شده است و می گوید: “ما اکنون دقیقاً ثبت نام زمان مناسب هستیم و این می تواند با شروع فصل برداشت ذرت ماه آینده به عنوان یک نقطه مثبت تلقی شود.”
هنگام ثبت نام سفارش را بررسی کنید
فتی با اشاره به اینکه ثبت سفارشات باید متناسب با شرایط کشور مبدا باشد ، گفت که سه ماه فعلی ثبت سفارش در برخی مناطق ممکن است با زمان برداشت سازگار نباشد. پیشنهاد ما تمایز بین مناطق شمالی و جنوبی است.
وی بر لزوم برنامه ریزی مناسب برای برنامه ریزی ثبت نام سفارشات تأکید کرد: “وقتی یک ماه از زمان و با کمک فعالان بخش خصوصی می آید ، ما نیازی به طراحی این روند نداریم تا از ابتدا به تجدید منجر شود.”
تصمیم در مورد تهیه تخم مرغ بسته بندی
معاون وزیر امور خارجه جهاد در مورد تنظیم بازار تخم مرغ گفت: “در جلسه ای با مقامات وزارت بهداشت ، سازمان پشتیبانی و نمایندگان مرغهای تخمگذار ، ما در مورد تهیه تخم های بسته بندی در فروشگاه ها مذاکره کردیم و این پروژه باید در استان تهران اجرا شود و در صورت موفقیت ، به طور کلی به عنوان های دیگر ارائه می شود.”
وی گفت: در عین حال ، عرضه فله متوقف نخواهد شد ، با توجه به اینکه توزیع تخم مرغ به گونه ای نخواهد بود که افراد مشکل داشته باشند و اگر تجربه گذشته در بسته بندی موفق نباشد ، امروز باید سعی کنیم مشکلات آن را برطرف کنیم.
تغییر مسیر الگوی کشت از اجبار
فتی تأکید کرد که وزارت کشاورزی جهاد به دنبال همکاری در مورد مسئله کشت است ، نه اجبار ، گفت: “در سالهای گذشته ما اصرار داشتیم که الگوی کشت باید توسط قانون اجرا شود ، اما امروز ما به این نتیجه رسیده ایم که وقتی قانون نمی تواند اجرا شود ، در حال حاضر عملیاتی نیست ؛ رویکرد ما در مورد اجرای الگوی کشت ، تغییر کرده است.
آسیب گندم و خشکسالی
دبیر کارمندان هماهنگی امنیت غذایی همچنان به بحث در مورد خرید تضمین شده گندم و خسارت ناشی از خشکسالی ادامه داد و افزود: در استانهایی مانند Fars ، Golestan ، Khuzestan و Ilam ما در حال کاهش تولید بودیم و این تأثیر را تحت تأثیر قرار داده است. اما در برخی از استانها ، مانند کرمانشاه و آذربایجان شرقی ، شرایط بهتر است.
وی همچنین به تأثیر تعطیل های غیرمترقبه برق در بخش کشاورزی اشاره کرد: “ما نمی گوییم برق نباید قطع شود ، اما اگر وزارت انرژی یک برنامه دقیق داشته باشد و اطلاعاتی را در اختیار ما قرار دهد ، می توانیم این شرایط را با حداقل آسیب مدیریت کنیم.”
فتی گفت وقتی ما باید به کشاورز بگوییم چه زمانی ساعت مشخصی برای مدیریت پمپ آب خود است ، و اضافه می کند: در غیر این صورت ، هر دو تجهیزات آسیب دیده و تولید می شوند. این امر مستلزم همکاری فوری بین وزارت انرژی است.