ادعای آمریکا: شناسایی ۱۰ ماده راهبردی مورد استفاده ایران در برنامه هستهای و دفاعی
به گفته ایرنا ، وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه دو بیانیه با عنوان “یافته های جدید در مورد ایران مطابق قانون آزادی و توسعه سلاح های هسته ای ایران” صادر کرد: امروز ، معاون وزیر امور خارجه دو تصمیم جدید با مجازات مطابق با بند ۲ آزادی و توسعه سلاح های هسته ای ایران.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ، تمی بروس ادعاهای واشنگتن علیه تهران را تکرار کرد: “معاون وزیر امور خارجه ، اداره ساخت و ساز ایران به عنوان بخشی که مستقیم یا غیرمستقیم توسط سپاه گارد انقلابی اسلامی (IRGC) کنترل می شود ، و فقط برای ایجاد ترور و سایر برنامه های هسته ای.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: “با این تصمیمات ، ایالات متحده تحریم های گسترده ای برای جلوگیری از دسترسی ایران به مواد استراتژیک برای بخش ساخت و ساز تحت کنترل نگهبانان انقلابی و برنامه های توسعه سلاح های هسته ای آن دارد.”
دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده در بیانیه دیگری گفت: طبق بند ۴ قانون آزادی و توسعه سلاح های هسته ای ایران (IFCA) ، وزارت امور خارجه دو یافته را با مجازات ها شناسایی کرده است.
وزارت امور خارجه آمریکا ادعا کرد که وزارت امور خارجه آمریکا با مشورت با وزارت خزانه داری مشخص کرده است که از مواد زیر در رابطه با برنامه های هسته ای ، نظامی یا موشکی ایران استفاده می شود:
آلیاژ نیکل-کروم آستنیتی
میله های منیزیم
ارتفاعات سدیم
EDM-11
EDM-14A
EDM-15
مس و مس
ورق ها و لوله های آلومینیومی AA2024-T351
ISO-68
ISO-69
وزارت امور خارجه آمریکا سپس کشورها ، شرکتها و اشخاص را تهدید کرد و گفت که هرکسی که آگاهانه این مواد را مستقیم یا غیرمستقیم به ایران یا از ایران می فروشد ، تأمین می کند یا انتقال می دهد (صرف نظر از استفاده یا کاربر نهایی) اکنون مشمول تحریم های اجباری خواهد بود.
وزارت امور خارجه آمریکا همچنین ادعا کرد: علاوه بر این ، وزارت امور خارجه با مشورت با وزارت خزانه داری ، مشخص کرده است که بخش ساخت و ساز ایران به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط سپاه گارد انقلابی اسلامی کنترل می شود.
این موسسه آمریکایی دوباره تهدید کرد: هرکسی که آگاهانه فلزات خام و نیمه ساخته شده را برای اهداف صنعتی یکپارچه به ایران یا ایران می فروشد ، در صورت استفاده از آنها در رابطه با بخش ساخت و ساز ایران ، تحریم های اجباری خواهد بود.
وزارت امور خارجه آمریکا سپس ادعاهای مداوم واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد: “ایالات متحده همچنان به اعمال حداکثر فشار اقتصادی بر دولت ایران برای پایان دادن به تهدید هسته ای ایران ادامه خواهد داد ، برنامه موشک بالستیک آن را محدود می کند و از حمایت از گروه های تروریستی جلوگیری می کند.”
رئیس جمهور آمریکا ، دونالد ترامپ ، که بارها و بارها در دور دوم ریاست جمهوری خود ابراز امیدواری کرده است تا با ایران به توافق برسد ، ادعا کرد که وی با امضای یادداشتی در تاریخ ۷ فوریه ، با امضای یادداشت برای ادامه سیاست حداکثر فشار علیه جمهوری اسلامی ایران ، آماده صحبت با رئیس جمهور ایران است. وی گفت: “این برای ایران بسیار دشوار است.” امیدوارم که مجبور نباشیم از آن زیاد استفاده کنیم. “ما باید ببینیم که آیا می توانیم با ایران به توافق برسیم؟
مقامات دولت ترامپ ، با وجود چهار دور مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده ، اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار می کنند و اقدامات نظامی را تهدید می کنند و خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران شدند. در هفته های اخیر ، آنها بارها و بارها تلاش کرده اند تا با تکرار ادعاها و تهدیدات واشنگتن در چارچوب حداکثر فشار و سیاست فضایی ، چشم انداز مثبتی برای مذاکرات خود با ایران ارائه دهند تا در مورد عواقب اختلاف نظر مخالف باشند.
منبع : ایرنا