سیاست

غنی سازی عاملی بازدارنده نسبت به خطای محاسباتی دشمن است

ابراهیم رضای وی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایرنا ، با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایالات متحده -یران و برخی از ادعاهای طرف مقابل ، وی افزود: طبق گفته NPT (توافقنامه منع سلاح های هسته ای) ، غنی سازی اورانیم حق است که هیچ کشوری نمی تواند ملت ایرانیا را محروم کند ، زیرا جمهوری اسلامی ایران مستقل و مستقل است.

یکی از اعضای هیئت مدیره کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجمع مشورتی اسلامی افزود: “آنچه کشورهای دیگر (مانند ایالات متحده) به ما می گویند که چه کاری باید انجام دهیم ، اساساً نقض استقلال ملی جمهوری اسلامی است و آنها نمی توانند ما را به انجام یا غنی سازی ما اختصاص دهند.”

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تهیه دارو برای بیماران سرطانی به غنی سازی اورانیوم نیاز دارد و افزود: راکتور تهران در زمینه پزشکی و غنی سازی اورانیوم برای تأمین سوخت آن باید انجام شود.

به گفته وی ، در گذشته ، ضلع غربی سوخت لازم را برای جابجایی چرخه مسالمت آمیز هسته ای کشور فراهم نمی کرد و به دلیل سابقه بد آنها ، ما در غنی سازی اورانیوم و تهیه سوخت راکتور تهران به سمت خودکشی حرکت کردیم که ادامه خواهد یافت.

غرب به دنبال خالی کردن دستان ما و از بین بردن توانایی جمهوری اسلامی است

نماینده مردم دشتستان در مجمع مشاوره اسلامی اظهار داشت که غنی سازی اورانیوم در داخل کشور بازدارنده محاسبات محاسباتی دشمنان علیه ایران است: به عبارت دیگر ، این عاملی بوده است که دشمن نمی تواند حمله کند یا به کشور برخورد کند. دلیل اینکه طرف مقابل بر عدم غنی سازی جمهوری اسلامی اصرار دارد ، خالی کردن کشور و از بین بردن توانایی جمهوری اسلامی است.

رضئی گفت: اگر توانایی هسته ای را کنار بگذاریم ، غرب قطعاً به دنبال دفاع از کشور خواهد بود و می گوید این طرح برای ضربه زدن به ایران اسلامی قرار گرفته است ، بنابراین عاقلانه است که امنیت ملی کشور را ترویج کنیم و از امنیت ملی کشور محافظت کنیم و از آن جلوگیری کنیم.

پیش از این ، وزیر امور خارجه ما عباس اراکچی در مورد اظهارات هیئت مذاکره آمریکا استیو ویتاکاف در مورد لزوم غنی سازی ایران در حساب ایران در شبکه X خود نوشت: در مذاکرات با برنامه هسته ای مسالمت آمیز ایران ، احزاب آمریکایی ما به طور طبیعی آزاد بودند تا فشار را به این گروه فشار دهند. عمومی باید بگویند

اما ایران فقط مسئولیت رفتار خود را بر عهده دارد ، بنابراین سیاست ما این است که از مذاکره در عرصه عمومی جلوگیری کنیم. به خصوص با توجه به شکاف های رو به رشد این روزها بین مواضع عمومی و خصوصی طرف آمریکایی و همچنین نوسانات هفتگی در مواضع آنها.

وی خاطرنشان کرد: با تأکید بر اینکه موضع ما در مورد قانون ایران به عنوان عضو پیمان عدم انتشار (NPT) کاملاً واضح و بی سابقه است ، وی خاطرنشان کرد: هیچ سناریویی یا وضعیتی وجود ندارد که ایرانیان اجازه دهند از این حقوق محروم شوند. تسلط بر دانش غنی سازی ، یک دستاورد بومی است که در تلاش زیادی قرار گرفته است ، دستاوردی که نتیجه سالها تلاش علمی بوده و با اهدای اموال و زندگی ، خودآگاهی قابل توجهی بوده است.

وزیر امور خارجه در پایان نوشت: “اگر ایالات متحده واقعاً به دنبال سلاح های هسته ای ایران باشد ، برای توافق در دسترس است و ما آماده هستیم تا برای جلوگیری از دائمی چنین سناریویی به مذاکرات جدی بپردازیم. در هر صورت ، غنی سازی در ایران (خواه به توافق رسیده باشد یا خیر) ادامه خواهد یافت.

تأکید پیمان ایران -روسیه همکاری در توسعه با حفظ استقلال دو کشور است

یکی از اعضای کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی ماجلیس ، با اشاره به لایحه جامع مشارکت استراتژیک بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه به طور کلی و جزئیات ، که در تاریخ ۹ ماه مه توسط ماجلیس تصویب شد ، گفت: “این پیمان دارای دو مقاله است ، و در قسمت اولیه آن از دو کشور و در بخش مقدماتی کشور”.

نماینده مجلس همچنین خاطرنشان کرد که در بخش های بعدی مناطق مختلف همکاری بین ایران و روسیه ، از جمله انرژی ، علمی ، حمل و نقل ، مالی و بین بانک ، مبارزه با تروریسم ، همکاری در مبارزه با قاچاق ، همکاری های بین المللی در زمینه تجارت و اقتصادی ، همکاری های غیرقانونی ، توسعه پروژه هایی که این واسطه دیده است ، توسعه بین دو کشور خواهد بود.

اجرای پیمان ایران -روسیا نیاز به مذاکره بین دو کشور در بخش های مختلف دارد

وی گفت: این پیمان به نفع دو کشور و دو کشور ایران و روسیه است و مذاکرات لازم توسط دو کشور در بخش های مختلف باید انجام شود و اظهار داشت: “این مذاکرات باید به یک قرارداد منجر شود ، به عنوان مثال در زمینه گردشگری ، وزیران دو کشور باید در مورد بخش های خصوصی طرفین بحث کنند تا منجر به قرارداد شوند.” در مناطق دیگر مانند انرژی ، نفت و گاز و سایر بخش ها ، توافق لازم است.

رضه خاطرنشان کرد: پیمان مشارکت استراتژیک ایران -روسیه یک سند کلی است که چارچوبی برای افزایش همکاری بین دو کشور تعیین کرده است.

براساس ایرنا ، روز چهارشنبه (۹ مه) ، حیاط عمومی مجمع مشورتی اسلامی توسط گزارش کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه پیمان مشارکت استراتژیک جامع بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه ، که توسط دولت و مخالفان تأیید شد ، مورد بررسی قرار گرفت.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا