برگزیدگان بخش علمی جشنواره بینالمللی قصهگویی معرفی شدند
Tehran- Irna- مراسم اختتامیه ۲۶ مین جشنواره بین المللی قصه گویی در روز دوشنبه ۲۳ ژوئن در تهران با معرفی برگزیدگان در تهران برگزار شد.
براساس وزارت روابط عمومی و امور بین الملل IRNA ، مراسم پایانی ۲۶ مین جشنواره بین المللی قصه گویی نشانه حامله مدیر مرکز توسعه فکری کودکان و نوجوانان ، رئیس و دبیر جشنواره ، مدیران ، کارشناسان ، مربیان و داستان نویسان برگزار شد.
در آغاز مراسم ، بیانیه هیئت منصفه بخش های مختلف دانشگاهی خوانده شد و آثار منتخب در چهار بخش “پایان نامه و پایان نامه” ، “جستجو” ، “کتاب” و “مقالات علمی” ، از جمله پنج اثر انتخاب شده مورد تقدیر قرار گرفت.
بیانیه هیئت منصفه
“به نام او به ما آموخت که فکر کنیم ، قلب قلب شلیک شد
افتخار با شما مربیان و خواندن آثاری که از موسسه خالص شما به وجود می آید فرصتی برای ما بود که به زندگی خود بیاییم. “وقتی به داستان پردازی شما رسیدیم یا وارد دنیای زیبای جستجو ، تحقیق و تدوین شدیم ، به دنیای هیجان و تحقیق رفتیم.”
به دنبال این بیانیه ، هیئت منصفه بخش “پایان نامه و پایان نامه” از آن تشکیل شده است سعید هسامپور ، رضا محمد بابائی وت فاخریوی ضمن ستایش سازمان دهندگان و شرکت کنندگان در این پروژه ملی ، وی بر اهمیت بهره برداری از مرکز دستاوردهای تحقیقاتی تأکید کرد و خواستار حمایت علمی و مالی برای تحقیقات آینده شد. داوران در این بخش ، از بین دو اثر ارسال شده ، دو اثر را به عنوان آثار انتخاب شده معرفی کردند.
در بخش “جستجو” ، هیئت منصفه متشکل از سعید Hesampour ، قسممی مسلمان وت meysam metaji آنها با اشاره به جنبش چهره -به صورت ، بر لزوم کارگاه آموزشی ، آموزش های علمی و عملی مانند جلوگیری از ضعف در نوشتن ، مشاهده آرایه های ادبی ، انسجام ذهنی و جلوگیری از خاطرات به عنوان توصیه هایی برای ارتقاء کیفیت تأکید کردند.
در بخش “کتاب” ، داوران این بخش عبارتند از امیر حسین سولتانیفالله ، مسعود زین آل -خدین و Farzaneh Fakhrian ، با قدردانی از نویسندگان کار در زمینه داستان پردازی ، بر نیاز فوری به تولید آثار نظری و عملی تأکید کرد و بر لزوم دسترسی عمومی به این آثار و بررسی های تخصصی آنها برای ترویج کمی و کیفی داستان پردازی تأکید کرد.
هیئت داوران بخش “مقالات علمی” نیز از آن تشکیل شده است امیر سلیمان شهبازی ، سوهیل احمدی وت رضا قیامپور آنها با تجزیه و تحلیل محتوای آثار ارائه شده ، آنها نتایج تحقیق را در چندین محور اصلی ، از جمله نقش داستان پردازی در رشد شناختی و زبانی ، تأثیر آن بر رشد اجتماعی و عاطفی ، نیاز به ادغام داستان پردازی با آموزش دینی ، به کار می گیرند ، از فن آوری های جدید در داستان پردازی ، اهمیت فرهنگ بین المللی و رویکردهای بین المللی استفاده می کنند. این هیئت صحت روش شناسی ، استفاده از منابع معتبر و تجزیه و تحلیل علمی را به عنوان معیار اصلی ارزیابی توصیف کرده و بر ادامه تحقیقات علمی در این زمینه تأکید کرده است.
نام بخش علمی جشنواره به شرح زیر اعلام شد:
بخش پایان نامه و پایان نامه (از ۲ اثر):
بهار پورشه مالک با پایان نامه “طراحی و اعتبارسنجی بسته های آموزش مهارت های زندگی برای کودکان و تعیین اثربخشی آن در مهارت های اجتماعی ، سازگاری اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان ابتدایی در شهر شاهرکورد Chaharmahal & Bakhtiari”
زینب سامسامی با مقاله “تعیین اثربخشی داستان درمانی ، تداخل نشانگر و تمرینات پیوند در کاهش علائم علائم جسمی و اضطراب معاینه در دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی با معاینه شهر یزد”
بخش جستجو (از ۲ اثر):
خوشبختی پاکزاد (گنبد آسمان) از آذربایجان غربی
بهار قانع کننده (بذر در باغ جهان) از خوراسان رازوی
عسلی (او هنوز با راکون خداحافظی نکرده است) از خوزستان
بخش کتاب (از ۲ اثر):
elnaz motamedi (چگونه به فرزندان داستان بگوییم؟) از استان تهران
بخشی از مقالات علمی (از ۲ اثر):
مینا و مریم فراهانی (بررسی عوامل مؤثر بر داستان پردازی محیط زیست و صنعت تور با استفاده از رویکرد داده های بنیاد Glazeri) از تهران
زهرا زاری وت ماسوم کریمی (ادامه زندگی داستانها با هوش مصنوعی) از هامدان
خلیل زندی (بررسی موانع و استراتژی های داستان پردازی کلاس در مدارس ابتدایی) از کردستان)
منبع : خبرگزاری ایرنا